Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 nov 2012 - Anul XVII, nr. 263 (5168)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Două lumi

Vasilica Steliana Miron: „România lor şi România noastră”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vasilica Steliana Miron, candidata din partea PP-DD pentru Senatul României, pe Colegiul 1 – zona de munte, crede că România de astăzi este împărţită în două lumi.

Pe de o parte, clasa politică descendentă din Partidul Comunist şi din Serviciile Secrete de orice fel, care s-a ocupat de „bunăstarea materială”, socială a poporului, reuşind astfel să-l aducă la limita supravieţuirii.

„Mândria fostului dictator, industria românească, a fost decapitată prin sprijin politic şi prin competenţa aşa-zişilor manageri, care  nu au făcut altceva decât s-o îngroape la propriu, după ce  în prealabil au căpuşat-o pentru bunăstarea imediată a lor, a copiilor şi a nepoţilor. Ulterior, o parte din directori au devenit şi proprietarii acestor fabrici, considerându-se astfel că incompetenţa, lăcomia şi servilismul, sunt valori de bază ale societăţii româneşti, care trebuie musai răsplătite”, spune Vasilica Steliana Miron.

În acest fel, s-a format România lor, o ţară a bunăstării, a belşugului şi al înţelegerilor inter-partide, în care toţi sunt fericiţi, sunt frumoşi şi eleganţi, sunt sănătoşi, iar când Doamne fereşte, susţine candidata PP-DD, îşi lovesc un deget de la mâna vârâtă până la umăr în butoiul cu miere, dau fuga până la AKH, pentru că  numai la Viena se tratează fără cicatrici.

„De partea cealaltă, România noastră este interesantă, Da! este interesantă, nu trebuie vă mire, dar numai pentru statistică, pentru experimente, pentru forţa de muncă ce neapărat trebuie să fie ieftină sau degeaba şi mai ales ascultătoare. România noastră este cea fără locuri de muncă, fără servicii de calitate, fără perspective, fără prezent, dar ceea ce este cel mai rău, cu un viitor incert”, consideră candidata din partea PP-DD pentru senat în Colegiul 1 de munte.

Vasilica Steliana Miron arată că la o scurtă trecere în revistă pe orice statistică privind veniturile se constată că suntem după ţările sărace africane, cum ar fi Trinidad Tobago, Gabon etc. şi astfel ne putem da seama de incompetenţa şi hoţia clasei conducătoare româneşti.

„Doar o schimbare profundă a întregii clase  politice, din care trebuie să facă parte oamenii normali, cu sentimente umane, cu bunătate, cu credinţă, care se regăsesc printre vecinii noştri, printre colegii noştri, printre semenii noştri, cărora să le pese de necazul nostru, de suferinţele noastre, pot să schimbe din temelii destinul acestui popor binecuvântat. Puterea este a noastră şi trebuie să o folosim”, a conchis Vasilica Steliana Miron.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vasilica Steliana Miron: „România lor şi România noastră”.
 Vizualizări articol: 1948 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 11 voturi
Vasilica Steliana Miron: „România lor şi România noastră”1.0511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De ce stergeti comentariile? trimis de
( 9 nov 2012, 12:44:59
Nu sunt pe placul domnisoarei avocat????
2.   Comentariu trimis de
( 9 nov 2012, 19:57:27
Mare barbat esti mai Isar, vorbesti de sfarcuri cu un copil in brate, un pic de jena asa sa ai si tu,,, ca de decenta la Marginea nu ati auzit...v-au lasat astia la Tarragona mai devreme acasa de la capsuni si ai zis ca e timpul sa te faci auzit sau te-ai gandit ca esti spiritual?...ia spune mi..te au felicitat ai tai? te simti mandru? esti mai barbat nu?

Osul la munca bah', ca statul pe net si comentatul nu se platesc si nu ai cu ce creste copilul si apoi iar vii in Romanica si chitai ca totul e naspa ..ca nu ai votat pe cine a trebuit...ia zi mah' tarragonezule ca am uitat sa te intreb...ai drept de vot?
3.   Comentariu trimis de
( 9 nov 2012, 21:48:50
O fi avand dreptate domnisorica asta in ceea ce spune, dar ''eu cu cine votez?'', vorba lu' nea Iancu, trebuie schimbata clasa politica, dar cu cine cu idiotenia si prostia ''ppdd''?
Niciodata, prefer sa votez , ard,psd,pnl,pdl udmr, dar niciodata acest nemernic si rahatul lui de asa zis partid, care se crede Vlad Tepes in viata !
Trebuie sa fii prea redus mintal ca sa poti sustine asemenea idiotenie!
4.   Forta trimis de
( 9 nov 2012, 22:38:03
am citit toate articolele candidatilor si toti promit marea cu sarea , tu esti singura care mi ai captivat atentia , mult succes, cainii au inceput sa latre, bine ca nu pot musca!
5.   Comentariu trimis de
(10 nov 2012, 02:53:44
Daca acesta reprezentanta a partidului balbaitilor PP-DD....spune ca Trinidad Tobago e in Africa...pai atunci cand o sa fie Trinidad Tobago va fi in Africa, atunci va castiga si ea.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei