Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 nov 2012 - Anul XVII, nr. 257 (5162)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

IGPR: Peste 250 de suspecţi de infracţiuni, prinşi de poliţişti în patru zile

Vineri, 2 Noiembrie 2012 (15:50:08)

Peste 250 de suspecţi de infracţiuni au fost prinşi de poliţişti în perioada 29 octombrie - 1 noiembrie, 59 dintre aceştia fiind reţinuţi, iar 16, arestaţi, în urma acţiunilor legate, printre altele, de ordinea publică, circulaţia rutieră şi investigaţiile criminale, informează IGPR.

În cele patru zile, poliţiştii au depistat 418 de infracţiuni, dintre care 224 în flagrant, de care sunt suspectate 256 de persoane, potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Cu prilejul aceloraşi acţiuni, au fost confiscate 32 arme, dintre care 25 letale, cu muniţia aferentă, şi au fost găsite trei autoturisme furate.

Poliţiştii au aplicat 10.049 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de aproximativ două milioane de lei, dintre care 836 la Legea 61/1991 privind normele de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 229 la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite şi 36 la Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, potrivit sursei citate.

Cele mai multe sancţiuni, 8.694, au fost aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere. Astfel, au fost date 56 de amenzi pentru consum de alcool şi 2.379 pentru depăşirea vitezei legale.

Totodată, poliţiştii de la Rutieră au reţinut 677 permise de conducere şi au retras 220 certificate de înmatriculare.

Toate infracţiunile au fost constatate cu prilejul a 766 de acţiuni, dintre care 308 pe linie de ordine publică, 284 pe linie de circulaţie rutieră, 108 pe linie de investigaţii criminale, 29 pe linie de investigare a fraudelor şi 37 pe alte linii de muncă.

Acţiunile au fost efectuate, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente de ordine şi siguranţă publică, de poliţişti de la Poliţia Capitalei şi de la inspectoratelor de poliţie judeţene, alături de jandarmi, poliţişti de frontieră şi funcţionari ai altor instituţii cu atribuţii în domeniu.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului IGPR: Peste 250 de suspecţi de infracţiuni, prinşi de poliţişti în patru zile.
 Vizualizări articol: 547 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IGPR: Peste 250 de suspecţi de infracţiuni, prinşi de poliţişti în patru zile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei