Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 nov 2012 - Anul XVII, nr. 257 (5162)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

SRI şi-a modernizat site-ul şi are un motto nou: Patria a priori

Vineri, 2 Noiembrie 2012 (17:05:00)

Serviciul Român de Informaţii a lansat versiunea modernizată a site-ului www.sri.ro, cu un un motto nou, "Patria a priori", demersul făcând parte dintr-un proces mai amplu de branding instituţional, iar vizitatorii îşi pot testa online abilităţile specifice muncii în SRI.

Site-ul, bazat vizual pe culoarea albastră, conţine rubrici despre misiunea, viziunea şi valorile SRI, despre conducerea, structura, coordonarea, controlul şi responsabilitatea Serviciului.

De asemenea, pe site pot fi găsite rapoarte de activitate şi o prezentare a momentelor cheie ale evoluţiei SRI.

Pe site mai pot fi găsite informaţii despre obiectivele instituţiei, oportunităţi pentru carieră şi modul de lucru al Serviciului - surse, exeprtize, analize.

Serviciul a adoptat un nou motto, "Patria a priori". "Astfel, adoptarea unui motto care armonizează valorile instituţionale ale SRI cu misiunea sa şi cu aşteptările cetăţenilor României, introducerea acestui motto în simbolistica (logo-ul) instituţiei, editarea unor materiale de informare privind rolul şi misiunea SRI, cuprinse şi în noul site, constituie o parte importantă a activităţii de comunicare publică a instituţiei, îndreptată către promovarea culturii de securitate", se arată într-un comunicat al instituţiei.

Site-ul conţine inclusiv un test online, prin care vizitatorii îşi pot verifica aptitudinile specifice muncii într-o astfel de instituţie.

Noua formă a site-ului a fost lansată în cadrul unui eveniment intern, care a avut loc vineri şi a reunit conducerea SRI, foştii membri ai conducerii SRI, efectivele de comandă ale Serviciului precum şi reprezentanţi ai asociaţiei de rezervişti.

"SRI, ca instituţie fundamentală a statului român, ale cărei scopuri şi mijloace sunt în deplin acord cu prevederile legale, îşi reafirmă determinarea de a rămâne neutră şi echidistantă politic. Serviciul Roman de Informaţii este consecvent în a-şi urmări în mod profesionist obiectivele legate de apărarea intereselor de securitate ale României, precum şi de consolidare a valorilor euroatlantice", se mai arată în comunicat.

Directorul SRI, George Maior, declară, într-un mesaj video, că site-ul a fost construit potrivit cerinţelor erei comunicaţionale, precizând că speră că acest instrument să contribuie la o mai bună înţelegere a rolului şi obiectivelor acestei instituţii.

Marior precizează că site-ul conţine o secţiune dedicată oportunităţilor de carieră oferite de SRI.

"Acest instrument de comunciare este destinat societăţii civile, ca să înţeleagă mai bine valorile noastre, principiile noastre de a sluji România. După cum vedeţi, principalele valori ale Serviciului sunt patriotism, onoare şi profesionalism. Sunt valori ale democraţiei, ale respecătrii legii şi echidistanţei. Cu acest instrument dorim să subliniem faptul că aparăm comunitatea în care trăim, preţuim oamenii, acţionăm pentru a le proteja tradiţia şi a asigura viitorul României", adeclarat purtătorul de cuvânt al Serviciului, Sorin Sava.

El a subliniat că SRI acţionează pentru protejarea valorilor democratice, promovarea intereselor naţionale ale României şi ale aliaţilor săi, pentru realizarea securităţii naţionale. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului SRI şi-a modernizat site-ul şi are un motto nou: Patria a priori.
 Vizualizări articol: 646 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SRI şi-a modernizat site-ul şi are un motto nou: Patria a priori0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei