Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 nov 2012 - Anul XVII, nr. 257 (5162)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Instanţa a respins contestaţia împotriva candidatului USL Constantin Galan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tribunalul Suceava a respins ieri contestaţia formulată împotriva candidaturii omului de afaceri Constantin Galan (USL) în Colegiul 6 Rădăuţi pentru Camera Deputaţilor, considerând-o drept neîntemeiată. Candidatura liberalului a fost contestată de rădăuţeanul Liviu Petrică Schipor, în calitate de “cetăţean interesat de fenomenul politic”, pe motiv de incompatibilitate cu funcţia de deputat. Reclamantul susţine că Galan nu ar avea dreptul legal de a candida deoarece a fost găsit incompatibil în 2008, când ar fi deţinut în acelaşi timp funcţiile de viceprimar al municipiului Rădăuţi şi membru în Adunarea Generală a Acţionarilor la societatea Servicii Comunale, care se află în subordinea primăriei.

Candidatul USL consideră justă decizia instanţei, arătând că nu s-a aflat nici o clipă în stare de incompatibilitate. “După ce am ocupat funcţia de viceprimar, mi-am dat demisia din AGA la Servicii Comunale, dar probabil şeful meu la acea vreme, primarul Olărean (n.r. - Aurel Olărean, PDL), nu i-a dat curs hârtiei în mod intenţionat. Şi el e vaporean ca şi Băsescu şi a ştiut să lucreze hârtia pe la spate, pentru ca acum să spună că în 2008 am fost în incompatibilitate şi nu aş putea să candidez pentru deputaţi”, a spus Galan.

 

Galan susţine că în spatele contestaţiei se află contracandidatul său, democrat-liberalul Orest Onofrei

Constantin Galan a spus că cel care a făcut contestaţia nu s-a prezentat în instanţă să o susţină şi consideră că în spatele acţiunii se află contracandidatul său de la PDL, actualul senator Orest Onofrei. “Contracandidatul meu de la PDL a făcut şi el nişte sondaje din care a reieşit că se află sub 30% şi a încercat să-mi construiască un dosar, după cum se pricep pedeliştii, ca să încerce să mă scoată din cursă înainte de a participa la o campanie democratică şi de a vedea unde se află numele meu, unde se află numele lui, unde se află partidul lui şi unde se află partidul meu. Ar dori să candideze singur pe colegiu dacă se poate sau ar dori să-i elimine pe toţi dacă se poate, prin metode murdare sau de altă natură. Azi s-a judecat cazul înscenării şi instanţa s-a pronunţat în favoarea mea. Orest, dacă este bun, să vină acolo la electorat şi electoratul va decide, nu el, pentru că în perioada mandatului său s-a tăiat tot ce s-a putut tăia: salarii, locuri de muncă, pensii. În schimb, Băsescu a creat locuri de muncă, dar pentru securitate, pentru securitatea lui”, a spus candidatul USL.

Galan a ţinut să le transmită democrat-liberalilor că de ce se tem nu vor scăpa.

 

Onofrei respinge acuzaţiile

Contracandidatul lui Galan în Colegiul 6 Rădăuţi pentru Camera Deputaţilor democrat-liberalul Orest Onofrei respinge cu fermitate acuzaţiile acestuia. Onofrei îi aduce aminte lui Galan că nu este singurul care a fost contestat, amintind că şi candidaturile democrat-liberalilor Gheorghe Flutur şi Vasile Ilie au fost contestate, însă nimeni nu s-a scandalizat, astfel de gesturi fiind considerate fireşti într-o bătălie electorală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Instanţa a respins contestaţia împotriva candidatului USL Constantin Galan.
 Vizualizări articol: 1803 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.36/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 11 voturi
Instanţa a respins contestaţia împotriva candidatului USL Constantin Galan4.4511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 3 nov 2012, 09:11:46
Poate vii DOMNULE GALAN si la Dornesti sa te intalnesti cu electoratul..ULTIMA MEA INTALNIRE cu domnia ta s a soldat cu pumni in fata efectiv, certificat medical, agresiune si injurii la adresa mea si a fiului meu..nu erai in campanie e drept, iti aparai afacerea si fosta angajata, foarte tanara si priceputa pe atunci cand aveai doar un ,,ciosc.." ,. Poate vii tot cu primarul de Dornesti ( e la PDL acum. dar ati ramas in relatii la fel de bune , balastrul e pe degeaba la Dornesti), poate vii cu politia de la Radauti,( dar nu la mine acasa, ce sa vezi, o vaduva cu doi copii, in camp?), ci tot la Primaria Dornesti, tot staff ul , si sa planuiti din nou un dosar stufos, cu tot cu soferii domniei tale, impotriva dusmanului de clasa: o femeie, un fiu de 18 ani si unul de 7 ani care au privit cum dumneata. i ai lovit si umplut de sange mama, vaduva, deci fara aparare. nu pumnii dumitale m au durut , domnule Galan, nu atitudinea Primarului din Dornesti, nu atitudinea ag MOLOCE, nu atitudinea fostei angajate, a amantului ei , a matusii ei, a soferilor domiei tale care ati venit la poarta mea la scandal, ci faptul ca te ai legat de fiul meu , care cu adevarat nu avea nici o treaba , a sarit in apararea mea. DUMNEAT AI MERS APOI LA POLITIA DORNESTI
2.   Comentariu trimis de
( 3 nov 2012, 09:22:01
cu comandanti de pollitie mari si grei ,, de nu i duce apa...( spunea odata sotul meu, cand ti a vandut terenul cu balastiera,) ati fabricat un dosar , martori v ati pus tot voi, , vreo 15 persoane, sa bagati la arest un copil care si a aparat mama plina de sange: BATUTA DE DUMNEATA , DOMNULE PARLAMENTAR GALAN!!! BAIATUL MEU N AVEA TREABA CU AFACERILE DOMNIEI TALE
3.   Comentariu trimis de
( 3 nov 2012, 09:25:48
continui ptr ca mereu intrerupeti...n avea treaba cu angajatele dumitale , cu amantlicurile, soti, sotii inselate furate, nu avea treaba cu afacerile, balastrul, masinile domniei tale , cu primarul si politia.. el s a speriat ca va vazut la poarta pe toti , impotriva unei femei si pe mine plina de sange...
4.   Comentariu trimis de
( 3 nov 2012, 09:29:26
iar dumneata nu aveai treaba cu mine... Ai avut ce ai avut cu fratele meu, trebuia sa te bati cu el ..ca de la barbat la barbat... nu sa lovesti o femeie la ea in curte , sa ti aduci si primarul si agentii de politie si soferii ptr intimidare.. ce sa intimidezi ?
5.   Comentariu trimis de
( 3 nov 2012, 09:36:08
5 ani ai trecut cu zeci de masini prin fata portii mele, in praf, in noroi, mi au crapat
peretii cu tot cu faianta , mi am mutat copiii la mama cand nu se mai putea respira, v am facut eu vreo reclamatie? V am cerut ceva vreodata? daca te ai razboit cu fratele meu , cu el trebuia sa te bati...nu o sa tac , la intalnirile cu electoratul voi fi si eu..poate imi veti raspunde sa inteleg si eu cum merg treburile in tara asta , cum sa mi invat copiii sa supravietuiasca. SI MAI VREAU SA VAD CUM MA MINTITI IN FATA>>>SA VAD PANA UNDE AJUNGE DECADEREA..
6.   Comentariu trimis de
( 3 nov 2012, 09:43:33
iar lui IONEL POPESCU - LAS O BALTA CU FENOMENUL POLITIC__esti penibil...politic inseamna lupta ptr bani si putere..fara scrupule, fara Dumnezeu..vii si tu cu fenomenul politic -ai spus o...USL sau PDL sau... care i diferenta? GALAN E UN PERSONAJ TIPIC, E NEVOIE DE ASA CEVA INTR O GASCA POLITICA..sa aranjeze din culise afacerile.e simplu...ar trebui sa va maturizati unii..de 20 de ani avem acces la informatii...citim , citim si nu prelucram nimic , nu discernem nimic....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei