Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 nov 2012 - Anul XVII, nr. 257 (5162)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

CNA va sesiza Poliţia cu privire la 42 de site-uri care difuzează ilegal filme şi seriale

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, joi, să sesizeze Poliţia cu privire la 42 de site-uri care difuzează filme şi seriale fără să respecte legislaţia audiovizualului şi fără să deţină drepturile pentru conţinutul transmis.
CNA a analizat, în şedinţa de joi, o adresă primită de la SC Pro TV SA, care a semnalat existenţa a 42 de site-uri care oferă servicii media audiovizuale la cerere, fără a deţine drepturi pentru conţinutul difuzat şi fără să fi notificat Consiliul, aşa cum prevede Decizia CNA nr. 320 din 2012.
Articolul 41 din această Decizie prevede că, până la data de 3 septembrie 2012, toţi furnizorii de servicii media audiovizuale la cerere din România aveau obligaţia să completeze şi să transmită la CNA cererea de notificare. Nerealizarea notificării în termenul respectiv "determină încetarea dreptului de a furniza servicii media audiovizuale la cerere", potrivit aceluiaşi articol.
În adresa SC Pro TV SA se mai spune că societatea a trimis deja notificări privitoare la drepturile asupra conţinutului către mai multe companii.
După ce au analizat posibilităţile legale pe care le au, membrii CNA au decis cu unanimitate de voturi să sesizeze Poliţia în cazul celor 42 de site-uri care difuzează ilegal filme şi seriale.
"Furnizorii serviciilor media la cerere au obligaţia de a notifica CNA cu privire la această activitate. Până la această dată au fost notificate (la CNA, n.r.) opt astfel de servicii. Pro TV ne-a informat însă cu privire la desfăşurarea ilegală a unor asemenea servicii pe internet, care încalcă drepturile de autor pe care le deţine. CNA va sesiza Poliţia în vederea identificării responsabililor de site şi a clarificării răspunderii legale", a spus Răsvan Popescu, preşedintele CNA, după luarea deciziei.
Astfel, CNA va sesiza Poliţia cu privire la următoarele site-uri: www.xfilmeonline.net, www.filmepeales.com,www.filmedecomedie.info, www.filmeonlinefree.ro, www.filme-noi-online.com, www.filmesubtitrateonline.net,www.filme-free.ro, www.cinemo.ro, www.990.ro, www.divxonline.biz, www.filmehd.net, www.filme-online-gratis.com, www.filmulde10.com, www.filmesubtitrate.info, www.filmesubtitrateonline.net, www.filme-subtitrate.org, www.filme-subtitrate.info, www.filme.online-pe.net, www.filme.online-pe.net, www.filme-online-subtitrate.eu, www.filme-subtitrate.ro, www.hdfilmeonline.info, www.filme-2012.com, www.opticmovie.com,www.cinemaxx.ro, www.1filme.ro, www.filmeonline3d.ro, www.filmeonlinetari.com, www.filmehd-online.net.www.filmeonlinehd.biz, www.seriale-filme.info, www.serialedetop.com, www.serialul.net, www.filmeonline.org,www.filmemisto.com, www.superfilme.net, www.vplay.ro, www.serialepenet.ro, www.tvpug.com,www.neededspark.blogspot.ro, www.deseneanimateonline.info, www.freshon.tv.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CNA va sesiza Poliţia cu privire la 42 de site-uri care difuzează ilegal filme şi seriale.
 Vizualizări articol: 1779 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
CNA va sesiza Poliţia cu privire la 42 de site-uri care difuzează ilegal filme şi seriale3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Poate trimis de
( 2 nov 2012, 11:06:37
celor cu domeniul in .ro, celorlalti le vor lua boii de la bicicleta. Chiar daca ii inchid azi pe un domeniu, maine vor deshide pe alt domeniu sau tot acolo pe alt nume, si tot asa.
1.1  RE: Poate trimis de
( 2 nov 2012, 11:14:00
Cele 42 de site-uri, in special vplay, au primit o reclama nesperata.
Nu vreau sa ma gandesc cu cat le-a crescut tuturor traficul numai de ieri de la amiaza.

Cat despre inchis, este destul de greu: se mai ia un domeniu cu extensia .com sau .org de rezerva, se hosteaza la PRQ, nu se tin filmele direct pe hosting (sunt destule solutii pentru asta) si gata.
2.   Gafa generatiei pro(stilor) trimis de
( 2 nov 2012, 11:54:25
ce destpeti si astia de la pro tv au vazut ca se duc in cap financiar si spera sa mai scoata un ban de la prostime cu tembeliunea aia de site a lor c....ul de voyo cat de fraierici sa fii sa-ti faci cont la ei sa dai bani pe niste panarame care promoveaza manelele ,incultura si prostia,vrei sa apari la pro tre sa fii sau sa o faci pe ditamai prostu si cu indignare o spun ca asta place la romanul de astazi ca deh face audienta
3.   Pro-TV trimis de
( 2 nov 2012, 16:46:36
Totul e pt a creste inregimentarea pe voyo.ro, un site de c.acat afiliat Pro-TV, cu o politica de abonare infecta si mincinoasa.
3.1  RE: Pro-TV trimis de
( 2 nov 2012, 16:48:27
De fapt titlul comentariului meu continea si cuvantul in fata
4.   :))))))))) nui bai trimis de
( 2 nov 2012, 17:10:21
Pieteni stiu de ce ,,, pro tv-ul am impresia ca vrea emisia blocata cateva ore...:))
5.   LOL trimis de
( 3 nov 2012, 11:41:50
Pai astia de la protv au intrat pe o piata foarte mare neechipati. Pai pt un meci care e transmis pe voyo, sau pentru un film de pe vremea lui taicamiu si un serial gen Las fierbinti, LaLa band, nimeni nu isi va face abonament la ei. Sa comparam cu vplay: tanti florica vs Dexter, Baieti buni vs Criminal minds. Din cate imi aduc aminte parca am platit si eu la vplay de cateva ori, intr-o pauza de masa, merge un Two and a half men pentru bine dispunere ( dar oferta nu se compara).

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei