Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 nov 2012 - Anul XVII, nr. 256 (5161)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cea mai scăzută temperatură din ţară, minus 7,1 grade Celsius, la Miercurea Ciuc

Joi, 1 Noiembrie 2012 (14:03:04)

Cea mai scăzută temperatură din acest sezon s-a înregistrat, joi dimineaţă, la Miercurea Ciuc, unde au fost minus 7,1 grade Celius, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Meteorologul Lajos Krisztina de la Staţia Meteorologică din Miercurea Ciuc a declarat corespondentului MEDIAFAX că această valoare termică a fost înregistrată în intervalul 6.30 - 7.30.

La rândul său, meteorologul Florin Borz de la Centrul Meteo Regional din Târgu Mureş a precizat că temperatura înregistrată la primele ore ale dimineţii la Miercurea Ciuc a fost cea mai scăzută din acest sezon şi reprezintă minima naţională a zilei.

Temperaturi scăzute s-au înregistrat în tot judeţul Harghita, cu minime de minus 5,7 grade Celsius la Joseni, minus 5,5 grade la Topliţa, minus un grad la Odorheiu Secuiesc şi minus 0,7 grade la Staţia Meteo Bucin, fiind prezente şi fenomenele de brumă şi ceaţă.

Potrivit meteorologilor, în următoarele 24 de ore vremea se va încălzi, dar va deveni închisă în Harghita şi se vor înreghistra cantităţi însemnate de precipitaţii, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări în zona montană. Minimele se vor încadra între 6 şi 10 grade Celsius, iar maxima poate urca până la 16 grade Celsius în judeţul Harghita.

Minima absolută a lunii noiembrie în judeţul Harghita, de minus 27,5 grade Celsius, s-a înregistrat în anul 1993 la Miercurea Ciuc, în vreme ce maxima absolută, de 22 de grade, a fost consemnată la Miercurea Ciuc în 2004.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cea mai scăzută temperatură din ţară, minus 7,1 grade Celsius, la Miercurea Ciuc.
 Vizualizări articol: 548 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cea mai scăzută temperatură din ţară, minus 7,1 grade Celsius, la Miercurea Ciuc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei