Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 oct 2012 - Anul XVII, nr. 253 (5158)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta, la Craiova: La Guvern vom avea o maşină B-Max, vreau să promovăm maşinile produse în România

Luni, 29 Octombrie 2012 (16:39:11)

Premierul Victor Ponta a anunţat, luni, la Craiova, unde a vizitat Uzina Ford, că una dintre maşinile produse la această fabrică va ajunge la Guvern, fiind vorba despre un model B-Max, întrucât vrea să promoveze autoturismele produse în România, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Întrebat dacă va urma exemplul preşedintelui Traian Băsescu şi va cumpăra un autoturism produs la Craiova, Ponta a declarat că va fi achiziţionat un model B-Max pentru Guvern.

"Nu vreau să răspund la întrebări politice, nici să cad în capcane politice, vă asigur că nu voi face tot ce a făcut preşedintele, însă în cazul unei maşini Ford, da, am vorbit, nu eu personal, dar la Guvern vom avea o maşină B-Max, pentru că vreau să promovăm maşinile produse în România", a declarat premierul Victor Ponta.

De asemenea, Victor Ponta i-a îndemnat pe români să cumpere maşini produse în România, cu atât mai mult făcute la Uzina de la Craiova, beneficiul acestor autoturisme fiind în primul rând consumul redus de carburant.

"Nu sunt doar prim-ministru, sunt ca majoritatea românilor un iubitor de maşini şi sunt unul dintre beneficiarii în vremuri dificile al unui produs Ford. Reprezentanţii Ford nu ştiu, doar domnul Tăriceanu cred că ştie, că mi s-a întâmplat să mă dau şi peste cap cu o maşină Ford şi după cum bine vedeţi sunt bine sănătos. Aşa încât nu pot să urez decât ca fiecare român care va achiziţiona o maşină produsă în România să fie ca şi mine mulţumit şi mândru că avem o asemenea investiţie în România", a declarat Victor Ponta.

Premierul i-a asigurat pe reprezentanţii companiei Ford de sprijinul Guvernului în continuarea investiţiei de la Craiova.

La Uzina Ford de la Craiova, alături de premierul Victor Ponta, au fost prezenţi şi fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, ambasadorul SUA la Bucureşti Mark Gitenstein şi preşedintele Ford Europa, Stephen Odell.

În iunie, preşedintele Traian Băsescu a spus, la Craiova, la lansarea noului model Ford B-MAX, că vrea să fie primul român care cumpără această maşină.

"Am convingerea că proiectul va fi un succes şi pentru că nu poţi proba altfel decât prin fapte credinţa ta, vreau să vă spun că vreau să fiu cel care cumpără prima maşină produsă la Ford", spunea atunci preşedintele Băsescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta, la Craiova: La Guvern vom avea o maşină B-Max, vreau să promovăm maşinile produse în România.
 Vizualizări articol: 539 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta, la Craiova: La Guvern vom avea o maşină B-Max, vreau să promovăm maşinile produse în România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei