Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 oct 2012 - Anul XVII, nr. 253 (5158)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Constatare

Omul de afaceri Sorin Isopescu, îngrijorat de gradul de sărăcie a oamenilor din zona Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Gradul de sărăcie la care a ajuns populaţia în ultima perioadă a devenit un subiect pe care omul de afaceri Sorin Isopescu vrea să-l abordeze şi să găsească soluţii pentru rezolvarea unor dintre problemele generate de acest flagel. Candidatul din partea PP-DD pe Colegiul 6 Rădăuţi pentru Camera Deputaţilor spune că ceea ce se întâmplă cu o mare parte a populaţiei României îl îngrijorează foarte mult. Potrivit lui Sorin Isopescu, în Rădăuţi şi în localităţile învecinate, acest flagel al sărăciei se simte poate mai serios ca în alte părţi ale judeţului.

„Cel mai important şi cel mai urgent în următoarea perioada este să găsim soluţii să-i ajutam atât cu sprijin din partea statului dar şi din partea unor fundaţii neguvernamentale. Cred că oamenii au nevoie de ajutoare de încălzire, de medicamente şi de alimente care pot veni de la stat, dar şi de la unele ONG-uri dispuse să-i ajute în aceste condiţii grele”, a opinat Sorin Isopescu.

Candidatul din partea PP-DD în Colegiul 6 Rădăuţi este de părere că trebuie luate măsuri rapide pentru ajutorarea oamenilor săraci, asta în condiţiile în care ne aşteaptă o iarnă foarte grea, cu scumpiri ale energiei electrice şi ale gazului metan, ceea ce va duce la creşteri în lanţ ale preţului la alimente şi alte produse de strictă necesitate.

„Oamenii cei mai dezavantajaţi sunt cei din categoriile sociale vulnerabile, respectiv pensionarii, şomerii, cetăţenii cu venituri mici, oameni cu care am discutat şi care s-au arătat extrem de îngrijoraţi odată cu venirea iernii”, a arătat Sorin Isopescu.

Acesta crede că dacă ar exista o minimă voinţă politică, foarte mulţi oameni care trăiesc la limita sărăciei sau sub acest prag ar putea duce o viaţă mai bună. În opinia candidatului din partea PP-DD pentru un post de deputat în Colegiul 6 Rădăuţi, aceste eforturi pentru sprijinirea populaţiei sărace nu necesită foarte mulţi bani, ci doar dorinţa de a schimba ceva în bine.

„Trebuie să prioritizăm problemele şi să combatem mai întâi sărăcia extremă şi efectele extreme ale acestei perioade de criză. În Rădăuţi şi în localităţile învecinate am constatat că sunt foarte multe persoane care au nevoie urgentă de ajutor, care din păcate nu a venit de nicăieri, iar fostele şi actualele guvernări nu fac decât să ducă o luptă surdă pentru putere, uitând cu desăvârşire de problemele stringente ale oamenilor”, a completat Sorin Isopescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Omul de afaceri Sorin Isopescu, îngrijorat de gradul de sărăcie a oamenilor din zona Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 2483 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 4 voturi
Omul de afaceri Sorin Isopescu, îngrijorat de gradul de sărăcie a oamenilor din zona Rădăuţi1.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   D-l Tigareta Ipocrit trimis de
(29 oct 2012, 16:32:52
D-le tigareta Isopescu lasati vrajeala ca nu-s locitorii zonei Radauti mai saraci ca altii, ba din contra! Multi au facut bani carand tigari peste granita lucru pe care l-ai incercat si d-ta. Cum ai iesit din asta? Ti-ai rezolvat problema intr-un fel in care se rezolva astfel de probleme sau nu si atunci astepti ca capeti imunitate???
2.   .... trimis de
(29 oct 2012, 18:24:30
votati partidul popoului...iposescu sau isnopescu cum se intituleste asta e cel mai bun....comparativ cu toxi manelista si fernando de la pipirig...:))))
'rati ai dreaq de pp-dd-isti...aceeasi vrajeala care o avea nea ion in '90...va dam bani ,hajutoare soceale si va facem shusha in sat....:))))
3.   Ma`sa e saraca trimis de
(29 oct 2012, 20:36:23
ma`ta e saraca politician imputit, vrei sa atragi fonduri ca sa le iei tu nu?
4.   Traim cu speranta ? trimis de
(30 oct 2012, 11:23:49
In ultimul timp se observa o crestere tot mai mare a contradictiilor virulente in mass-media si-n viata sociala a familiei,al oamenilor ce duc cu greu traiul lipsit de minima decenta ;poate ca si influenta mare al factorilor politici e de vina acum in perioada campaniilor in alegeri.Dupa cum se vede din unele comentare rautacioase invidia are locul ei,multi isi spun: de ce ei n-au reusi in viata si altii da? Poate ca nu toti oamenii au luat viata in serios asa ca Isopescu ; pe el nu l-ai vazut nici biat nici perzandu-si timpul prin localuri ; a stiut intotdeuna sa-si aleaga oamenii de companie ,sa-si administreze banul si in beneficiul oamenilor cu,care lucreaza dandu-le salarii in raport cu munca prestata. A facut un model din afacerea sa si de-aceea invidia are cuvantul dar sa nu uitam de locurile de munca create in zona si de interesul pentru oameni.Aveti incredere si nu uitati ca viata este grea si pentru investitori de aceea trebuie sprijiniti politic, cei care sunt oameni adevarati.
5.   Biat? trimis de
(30 oct 2012, 15:09:34
beat* se scrie nu "biat".

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei