Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 oct 2012 - Anul XVII, nr. 253 (5158)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Măsură procurori

Dumitru Bârtoiu, alias „Dan Popovici”, are interdicţie de a mai intra în municipiul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dumitru Bârtoiu (38 de ani), alias „Dan Popovici”, din comuna Şcheia, interlopul acuzat că a fost unul dintre autorii sechestrării unui tânăr din municipiul Suceava, şantajat cu acte de violenţă în schimbul sumei de 10.000 de euro, are interdicţie de a intra în municipiul Suceava.

Bârtoiu şi un alt suspect în acest caz, Laurenţiu Ionuţ Plopan, de 32 de ani, din municipiul Suceava, au fost identificaţi sâmbătă de poliţişti şi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, cei doi petrecându-şi noaptea în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Ca şi în cazul lui Cătălin Cimpoiaşi, în vârstă de 39 de ani, zis „Cimpa”, în apartamentul căruia s-ar fi petrecut faptele, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au decis să ia faţă de Bârtoiu şi Plopan măsura interdicţiei de a părăsi localităţile de domiciliu.

Cei trei suspecţi nu au voie să ia legătura între ei, cu partea vătămată sau cu martorii din dosar, şi au program de „vizită” la poliţie, pentru a da cu subsemnatul. De asemenea, de fiecare dată când sunt citaţi la organele de anchetă, cei trei trebuie să se prezinte numaidecât. În cazul în care încalcă prevederile interdicţiei, procurorii pot cere arestarea preventivă a acestora.

Toate astea, după un scandal petrecut în seara zilei de 21 octombrie a.c., în apartamentul din cartierul George Enescu al lui Cătălin Cimpoiaşi. Acesta l-a chemat în locuinţa sa pe un tânăr, Marian Moşneagu, de 29 de ani, sub pretextul că vrea să discute ceva cu acesta. Aici, susţine poliţia, tânărul respectiv ar fi fost sechestrat aproape o oră şi bătut de Cimpoiaşi şi ceilalţi doi complici, Bârtoiu şi Plopan.

Lui Marian Moşneagu, mărturisesc surse judiciare, i s-au cerut 10.000 de euro, fiind găsit vinovat de Cimpoiaşi de incendierea BMW-ului pe care îl folosea şi care, săptămâna trecută, a ars în miez de noapte. Cimpoiaşi l-a acuzat pe Moşneagu că din cauză că s-a lăudat printre interlopii din Suceava că are protecţia lui „Cimpa”, persoane necunoscute s-au răzbunat şi i-au incendiat maşina.

Marian Moşneagu a fost victima tentativei de omor calificat de acum două luni, din sala de jocuri Royal din zona „Dorna” a cartierului George Enescu. La vremea respectivă, Moşneagu a fost bătut măr de un agent de pază al firmei RPG, Ilie Paul Buruiană (39 de ani), acesta din urmă fiind arestat preventiv şi trimis recent în judecată.

Cimpoiaşi, Bârtoiu şi Plopan sunt cercetaţi pentru şantaj şi lipsire de libertate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dumitru Bârtoiu, alias „Dan Popovici”, are interdicţie de a mai intra în municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 5649 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 18 voturi
Dumitru Bârtoiu, alias „Dan Popovici”, are interdicţie de a mai intra în municipiul Suceava4.3518

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Da da da... trimis de
(29 oct 2012, 14:18:48
si cam cine are curajul sa ii tina barierea la intrare in oras???
1.1  RE: Da da da... trimis de
(29 oct 2012, 18:13:42
Da' cine o fi si asta, buricul pamantului?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei