Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 oct 2012 - Anul XVII, nr. 253 (5158)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Munky funky”

Corina a întârziat aproape două ore la Balul Bobocilor organizat de Colegiul Economic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Invitata specială la Balul Bobocilor, organizat vineri, 26 octombrie, de Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir”, la Casa de Cultură Suceava, cântăreaţa pop/dance/R&B Corina (Corina Bud), a întârziat aproape două ore. Deşi era programată să intre pe scenă în jurul orei 21:00, după cum ne-au spus organizatorii, ea şi-a început show-ul puţin înainte de ora 23:00.

Deranjant pentru toată lumea, dar mai ales pentru publicul răbdător, care a stat cinci ore pe scaune pentru a o aştepta pe „vedetă” şi fiecare a plătit 35 de lei pentru un bilet, este şi faptul că artista nu şi-a cerut scuze. În culise, le-ar fi spus, aşa, în treacăt, organizatorilor, că avionul cu care a venit de la Bucureşti la Iaşi a avut o oră întârziere şi drumul de la Iaşi la Suceava este plin de gropi. La această atitudine deloc elegantă a Corinei, publicul a reacţionat ca atare. Unii au părăsit sala de spectacol şi au mers mai mai repede la party-ul organizat după bal, într-un club sucevean, iar cei rămaşi în sala de spectacol nu au aplaudat, decât sporadic, fără să se ridice în picioare şi să creeze atmosfera pe care şi-ar fi dorit-o Corina.

Evoluţia artistei, care, după cum au spus cunoscătorii, a cântat câteva piese şi peste pozitiv (playback), a fost cât de cât salvată de boboci, care au intrat pe scenă şi au dansat alături de artistă şi de cei doi dansatori profesionişti care o însoţeau. Nu au lipsit din concert piesele „Munky funky”, „No sleeppin'”, „A Ta”. Dacă nu a ieşit în evidenţă cu vocea şi cu scuzele pentru întârziere, Corina a ieşit în evidenţă, şi de această dată, prin ţinuta îndrăzneaţă, însă de bun gust, pe care a purtat-o în concertul de vineri seară, la recomandarea stilistei Dana Budeanu, cu care colaborează de mai mult timp.

Corina a încasat 80 de milioane de lei vechi, pentru mai puţin de 40 de minute de concert, după cum ne-au spus profesorii organizatori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Corina a întârziat aproape două ore la Balul Bobocilor organizat de Colegiul Economic.
 Vizualizări articol: 3684 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 14 voturi
Corina a întârziat aproape două ore la Balul Bobocilor organizat de Colegiul Economic4.7514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mda trimis de
(29 oct 2012, 12:35:16
halal tara..abis gropi pe drum..hai ma lasi ...de la iasi la suceava faci 2h maxim si asta daca mergi cu 60-70h ...eu ii dadeam jumatate din bani daca eram organizator

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei