Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 oct 2012 - Anul XVII, nr. 253 (5158)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Flutur: „Electoratul va da o lecţie USL, care s-a grăbit să vină la putere”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a consideră că la alegerile parlamentare din data de 9 decembrie 2012 electoratul din România le va da o lecţie celor din Uniunea Social Liberală, despre care a spus că s-a grăbit să vină la putere.

Flutur a fost prezent sâmbătă la o întâlnire a Organizaţiei Femeilor din PDL, transmiţându-le acestora că „ne aşteaptă o perioadă de implicare, de bătălie electorală, dar noi am fost obişnuiţi cu aşa ceva. Şi sunt convins că Organizaţia de Femei a PDL va fi extrem de mobilizată pentru perioada următoare”.

Gheorghe Flutur a subliniat că în discuţiile cu electoratul trebuie să se explice care au fost lucrurile bune făcute de PDL când s-a aflat la guvernare. „Acum văd o ofensivă nemeritată, de murdărire a tot ceea ce s-a făcut în ultimii ani. Şi asta se întâmplă şi la nivel naţional, şi la nivel judeţean. Neputinţa unora, răutatea, nepriceperea se doresc a fi ascunse doar cu acuze şi cu noroi aruncat în toată munca din ultimii ani. Iar îndemnul meu este să ţinem aproape şi să avem o gândire pozitivă şi constructivă”, a declarat liderul PDL Suceava.

El a spus că românii le vor da o lecţie „celor care s-au grăbit să vină la putere”, fără a avea în spate alegeri parlamentare, „ci prin cumpărare de parlamentari”. Gheorghe Flutur consideră că cele şase luni în care USL s-a aflat la guvernare „ar trebui să-i coste în aşa fel încât noi, Alianţa România Dreaptă, să avem un cuvânt de spus din 9 decembrie încolo, în noul Guvern”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: „Electoratul va da o lecţie USL, care s-a grăbit să vină la putere”.
 Vizualizări articol: 2126 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 16 voturi
Flutur: „Electoratul va da o lecţie USL, care s-a grăbit să vină la putere”2.8516

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ha ha trimis de
(29 oct 2012, 11:18:55
bai, astea care n-ati facut mai nimic...mai aveti curajul sa comentati? Cat tupeu si cinism aveti!
2.   Pt.fluturisti trimis de
(29 oct 2012, 11:59:15
domnule Flutur nici voi nu credeti ce spuneti ,cateva smecheri pe la munte si multe pasari omorate asta at-i facut ASCUNDETI-VA
3.   USL = moartea judetului Suceava trimis de
(29 oct 2012, 12:02:23
Cine n-a facut nimic ma? Poate marea echipa Nechifor - Baisanu. De fapt au o realizare importanta si astia. Au reusit sa piarda toate fondurile pentru care s-a luptat Flutur pana acum. BRAVO!!!!. Cat timp va fi USL-ul la putere toti banii, multi -putini cum sunt ei, se vor duce la Iasi, ca acolo e Nechita, Fenechiu, Adomnitei.....la noi cine e..? Nechifor si Baisanu nu reprezinta mai nimic in partidele lor, n-au nici o putere si nici o influenta.
4.   Atuul feminin al lui Flutur trimis de
(29 oct 2012, 12:17:57
Domnul Flutur stie ca in lupta dreapta de la barbat la barbat a fost batut si de Nechifor si va fi batut si de eminentul doctor Tiberius Bradatan.Si atunci apeleaza la femei."Şi sunt convins că Organizaţia de Femei a PDL va fi extrem de mobilizată pentru perioada următoare” a zis Flutur.Despre modul de mobilizare al femeilor de domnul Flutur nu vreau sa ma pronunt.Dar stiu ce femeie ii trebuie sa-l ajute in lupta cu Bradatan." Era Stefan cel Mare in mijlocul unei batalii si turcii erau cata frunza si iarba, razesii se tot rareau in jurul lui… belea mare. Stefan inconjurat de turci abia facea fatza… la un moment dat i se rupe si sabia… Inchide ochii in asteptarea loviturii finale dar in ultimul moment apare o baba si il salveaza, omoara toti turcii.Cand sa o caute sa o rasplateasca… baba nicaieri. A doua zi, exact la fel ,iar dupa lupta din nou baba dispare fara urma. Cine o fi baba? A treia zi dupa lupta, cand sa sara baba pe cal o prinde Stefan si o cere in casatorie pentru ca i-a salvat viata de trei ori. Dar ea raspunde:
-Maria ta, nu pot sa ma casatoresc cu tine, sunt Baba Novac…De femeia BABA NOVAC ai nevoie.

5.   ARD DUPLICATUS trimis de
(29 oct 2012, 13:22:48
fluturas ne-a tras-o la maxim cu gripa gainilor si cu ce-a urmat...daca atunci ne-a mintit grosolan si le-a umplut buzunarele cu si mai multi bani tovarasilor care l-au sustinut si propulsat in politica...n-ar vrea sa ne spuna acum adevarul despre gandacul ips duplicatus?

romania este dreapta, dar alianta voastra nu este mai mult decat stramba!

si din pacate, USL la suceava, n-a facut pana acum mai mult decat o ceapa degerata...ca sa nu mai zic ca ponta face precum boc, si-l doare-n cot de titlurile executorii si de popririle puse pe conturile ministerelor...conturile unde-s drepturile salariale furate de la bugetari!
6.   Comentariu trimis de
(29 oct 2012, 14:43:08
Nechifor e de mult expirat, inca de dinainte de a fi lider la judet. El a ajuns lider pentru ca nimeni nu-si dorea, cu adevarat, acest lucru si pentru ca Marzacul sef era prea bogat, plictisit, foarte obosit si bolnav iar colonelul de la Siret nu a vrut sa lase, sub nici-o forma, viata mondena de super boier din Bucuresti, ca sa stea la Suceava si sa adune adeziuni de la babe chinuite sau de la mosnegi securisti care o viata intreaga au turnat., au furat, au mintit si au supt sistemul. PACALIN, cum ii spun pe la colturi prietenii, este deci un lider de conjunctura, de trecere sau de uitare. Un lider care va deconta cumplit aceste tone de arogante pe care le etaleaza cu emfaza.

PACALIN va muri ca politician in viitorul cel mai apropiat, chiar daca ai lui vor veni la putere. Charismatic, acum, el este deja un cadavru. PACALIN nu are si nici nu va avea in urmatorii 50 de ani, charisma, pe paliere si cu masura, nuantat si cu repetitie, a predecesorilor sai. Pe el il tine in perfuzii, paradoxal, doar guvernarea aceasta catastrofala si prostimea care a crezut ca este criza si rau doar in Romania, din cauza lui Boc si Basescu, iar ceilalti traiesc ca in sanul lui Avram. Ca numai la noi se taie si nu se da. Intre timp s-au convins cu totii ca este rau pe intreaga planeta dar si la vecini, ca le-au spus, de mii de ori, si copii lor plecati ca specialisti sau ca si sclavi in lumea libera.

6.1  RE: Comentariu trimis de
(29 oct 2012, 15:14:31
Pai atata vreme cat taierile salariale/pensiile s-au dus pe o infrastructura de genul 4,8 miliarde Euro/58 km, atunci se poate trage lesne o concluzie: s-a taiat painea de la gura saracului pt a imbogati pe altii! Daca acum vine USL-ul sau PCR-ul si spune ca sunt suficienti doar 3 miliarde euro/58 km pe mine ma incanta pt ca inseamna ca bucata taiata de la gura saracului e mult mai mica! Daca PDL-ul ar fi stiut ce sa faca cu imprumuturile de miliarde de la FMI si cu taierile 25% nu ar fi protestat nimenea, iar fi laudat pt investirea judicioasa a banului public, dar asa omul a saracit, iar cu banii mare lucru nu s-a facut!
7.   O mare farsa, o diversiune pentru electori... trimis de
(29 oct 2012, 15:20:13
Cand folositi termeni asa de la superlativu...l" eminentul doctor" ...etc. trebuie sa fiti mai prudent. Doctorul Bradatan este la fel de eminent ca si usa principala de la intrarea in spital. El este fiul marelui preot si sforar malefic, Bradatan, mana dreapta a lui Marza in toate mizeriile si ticalosiile judetului. Preotii care au avut de lucru cu acest individ stiu foarte bine ce spun eu si imi vor da, de 1000 de ori, dreptate.

Nu mai au curajul sa-si arate ei fetele hidoase si isi trimit, cu viclenie, odraslele la inaitare si la continuarea jafului. Ieftin si deloc inteligent pentru ca oamenii vor intelege foarte repede aceasta impostura.

Lasitatea aceasta este specifica celor care , toata viata lor au lucrat, impotriva noastra, cu securitatea. Vreti sa stiti cumva cate mii de pagini are dosarul de la securitate a tatalui "eminentului doctor"!!!, Bradatan?

80% DIN GARDA PSD-ului este tot cea veche, garda care pe constiinte mii de cadavre, si la propriu si la figurat. Aceiasi elefanti care v-au jefuit si v-au belit peste 25 de ani de 100 de randuri de piele dar pe care voi ii creditati intr-un mod tatal inexplicabil pentru oameni cu ceva logica. Asta este masura maiastra a masochismului absolut.

Flutur il va zdrobi pe acest doctoras cu aere de fecioara, veti vedea si veti consemna...
8.   Electoratul va da o lectie USL trimis de
(29 oct 2012, 15:38:10
Sigur ca electoratul vada o lectie USL.Va da o lectie de demnitate si maturitate politica.va vota USL cu 65%.Problema este a acestei aliante ARD (formate din compromisii PDL,Ungureanu unguient infulecator de vita de Kobe si cumparator de pasta de dinti din banii bugetului si legionarul Neamtu) care nu stiu daca va trece pragul electoral pentru aliante.
9.   ... trimis de
(29 oct 2012, 15:52:46
va zbateti degeaba....usl va pierde in decembrie.....o gramada de comunisti la tot usl ul asta....de la ion care rade ca prostul(iliescu) la nechifor care ii pupa inelul lui marza....baisanu sa autosuspendat din functie...:))))castigatorilor. macar pensionarii nu mai cred ce ziceti....va castiga pdl si va fi vai de voi hotilor....va e frica de asta?sau faceti un referendum si se uita iar de asta?
9.1  RE: ... trimis de
(30 oct 2012, 11:23:15
invizible ... te-ai dat cu parfumuri de-a lui ungureanu de alea de sute de euro cumparate din banii pentru painea multor oameni si ai ametit, esti drogat???? citesti ce scrii??
10.   Cucuri... trimis de
(29 oct 2012, 16:10:11
Ati fi vrut voi portocaliilor sa mai stati vreo 20 ani la putere dar nu v-a iesit....Ar trebui sa mai aveti un gram de rusine si sa va cereti iertare de la familiile celor ce nu mai sunt si care au luat drumul eternitatii din disperarea in care i-ati aruncat.Sa nu muriti pana n-o sa cunoasteti si voi,pe pielea voastra ce inseamna disperarea !
11.   Recte trimis de
(29 oct 2012, 16:46:27
Electoratul va da o lectie USL-ului. Asa ar fi mai corect.Promovarea valorilor de nisa cum este dr Bradatan nu poate aduce decat vise in mintile infierbantate de mariri si razbunare. Ganditi un pic. Cine va avea succes ? Cine va satisface nevoile electorilor? Un doctoras preucupat pana acum cu numararea acelor de seringa si a papucilor de unica folosinta de la spital sau un administrator de calibru care timp de 4 ani a adus fonduri fara precedent in judet. Cred ca alegerea e simpla...
12.   Fonduri s-au adus doar in imaginatia PDL trimis de
(29 oct 2012, 17:23:37
Lucrările la şoseaua de centură a Sucevei, cu o lungime de 13,4 km, au început în toamna lui 2008 şi aveau ca termen de finalizare toamna lui 2011. Din cauza lipsei banilor, lucrările au fost sistate de mai multe ori.Pai de ce n-a terminat centura in 4 ani?daca a avut bani de ce nu a facut-o?Trebuia sa faca doar 3,35 km/an.Daca veneam cu 10 baieti cu lopeti tot faceam 3 km/an.N-a facut-o pentru ca nu a avut bani.N-a facut-o pentru ca a lucrat cu firma fantoma SC Colas care s-a evaporat .
Daca tot zici ca a dus bani de ce nu a facut groapa de gunoi de la Moara?Din cauza incompetentei si a lipsei de bani Suceava a dus gunoiul la Botosani .A trebuit sa vina Nechifor si sa demareze lucrarile la modul serios.

13.   Comentariu trimis de
(29 oct 2012, 17:46:36
pdl/istii isi irosesc degeaba saracul vocabular ptr. ca oamenii nu mai pot fi pacaliti.am fost pacalit in 2008,am votat ,Flutur,am votat pdl, si ei si/au batut jocde mine si de ceilalți oameni. sa le fie rusine si sa se pregateasca sa raspunda in fata legii pentru nenorocirea adusa asupra romanilor prin furtisagurile de miliarde de euro.
14.   Sa-ti fie rusine Flutur ! trimis de
(30 oct 2012, 03:48:51
Cui sa mai dai tu lectii mai nesimtitule ? In loc sa va ascundeti la cat rau ati facut romanilor iar aveti nesimtirea sa vorbiti si sa vreti voi sa dati lectii. Sa-ti fie rusine nesimtitule !
15.   Comentariu trimis de
(30 oct 2012, 07:05:40
RADUMAMII, eu am crezut ca deja ai terminat soseaua de centura cu aia 10 baieti ai tai ca sa-i arati Dlui Nechifor ca se poate face ce n-a facut Flutur. Ai gresit SI ultimul pasaj :A trebuit sa vina Nechifor si sa demareze..." ce sa demareze mah???/ poate ai vrut sa spui STOPEZE lucrarile... VAI!, CUM??? Dl. Nechifor nu a terminat soseaua de centura? Adica nici un metru de sosea in 5 luni de zile??? Pai si atunci ce a facut in cele 5 luni??? Radule, am mai spus, nu mai aduce in discutie groapa de gunoi, de transportul gunoiului la BT, sunt chestii de mediu, pe tine te depasesc iar and spui ca SV nu a avut bani mai cerceteaza internetul poate afli cat a fost BUGETUL dat de FLUTUR Sucevei in 2012 ca sa putem face o comparatie cu 2013.
16.   Pt.fluturisti trimis de
(30 oct 2012, 08:28:42
as strange toti peledisti in iarna asta in telegondolele lui udreaca doar asta e tara telegondolelor
17.   Comentariu trimis de
(30 oct 2012, 09:17:28
Nechifor a semnat contractul pentru groapa de gunoi Moara cu General Construct si o firma portugheza si lucrarile au demarat.Cat despre soseaua de centura aici sunt multe de povestit,de cercetat si de analizat.Data viitoare:)
18.   Comentati !!! trimis de
(30 oct 2012, 09:35:48
foarte bine... spuneti va problemele, deschis ,fara teama, poate asa politicienii nostri vor vedea ca nu mai suntem PROSTI si INDIFERENTI...SuntemtongueROSTI , DAR MULTI..., nu mai lasati babele si mosnegii securisti sa voteze in locul vostru..nu mai lasati sa fie votati toti speculantii politici, toate amantele , rudele, nu mai permiteti nepotismul politic in viata tarii asteia...tinerii au plecat...li e sila de mediul politic , de minciuna, de fatarnicie, OAMENI BUNI ! FIECARE CARE STIE CEVA DESPRE CEI CARE SE PREZINTA IN FATA NOASTRA SI NE VREA VOTUL, RIDICATI VA ACUM SI SPUNETI...! NU CONTEAZA DIN CE ECHIPA FACE PARTE ;CONTEAZA CE FEL DE OM ESTE
19.   Comentariu trimis de
(30 oct 2012, 09:45:26
IAR PENSIONARII SA STEA ACASA SA SI CREASCA NEPOTIi...CE TOT ATATA PENSIE? PTR CE? CA LE A FACUT CEAUSESCU CASE SI LE A DAT PE DEGEABA
20.   Pt.GRATIELA trimis de
(30 oct 2012, 11:04:22
am o propunere pt. tine draga Gratiela cand faci 60 de ani sa-te eutanasiem ti-ar conveni ?
21.   Comentariu trimis de
(30 oct 2012, 11:59:37
Intr-o societate lipsita de antagonisme sociale majore atunci cind votez cu un partid sau altul aleg de fapt modul de administrare si redistrbuire a veniturilor realizate de stat. si nu doctrine politice.Discutia ar trebui sa se poarte mai mult la nivel economic si social.Ca sa se evite traseismul partidele ar fi trebuit sa aiba cel putin un conducator cu creier si cu forta de lider.Dupa decesul lui Corneliu Coposu au venit in politica tot felul de neica nimeni, inclusiv prea ilustrul actual PM.
In 22 de ani am vazut doi sefi care si-au dus partidele in spate: Basescu si Iliescu. Restul sunt maruntisuri. Viitor prea luminat nu cred ca vom avea prea curand.
Motivul este simplu: in Romanica nu avem o justa si corecta asezare a valorilor. Dupa mii si mii de luari de pozitie pentru o dreapta aranjare a valorilor intreprinsa de Monica Macovei & Co., tot vedem cioturi care se grabesc spre Parlament! Nu vrem sa ne facem bine si ca urmare consumam tot felul de surogate care nu fac decat sa ne
lungeasca boala si chinul. Solutia, ar cam fi urmatoarea: Tara, tara caut OM cu creier + forta de lider! Cand am avut omul cu creier, nu am avut liderul, ghici ciuperca intr-un picior cine este! Cand avem liderul, nu avem creierul si astfel vedem reaparute stafiile comunisto-fasciste!
O varianta romaneasca a perechii Stalin & Hitler, unii o numesc Lolek & Bolek !
22.   Avertisment.... trimis de
(30 oct 2012, 14:58:38
...eu cand ma dau cu un parfum de sute de euro...eu parfum cumparat cu bani munciti,nu cu bani cersiti de la stat sau furati de partid...si...daca eram consumator de droguri poate puneam si eu botul la vrajeala comunisto=usl-ista.....
23.   .... trimis de
(30 oct 2012, 15:08:07
si tot pentru avertisment de ....,citeste ce a scris gratiela....oare chiar toti pensionarii isi merita pensiile?oare toti bugetarii is merita salariile?cu totii stim ca la spital tre' sa ai bani in buzunar ca sa ajungi sa discuti cu un doctor ,e doar un exemplu din multe mii...,acum vine un doctor si zice ca el e bun si face politica?a cui politica o face el?in timp ce opereaza sau in timp ce drege un spritz cu baisanu si nechifor?si sunt multi multi altii care ii acompaniaza....da nu cred ca e cazul ca unu care toata viata lui a lins sosete comuniste sa ajunga sa comenteze pe cineva care isi munceste banul,si cu atat mai putin sa le zica oamenilor care stiu ce vor ce sa faca si cum sa voteze....sa stii ca suntem multi care gandim cu creierele noastre ....spre deosebire de cei care papa ce se da la tv si ce le zic tovarasii de la usl in diferite adunari de ale lor....mai rai decat sectele....
24.   .... trimis de
(30 oct 2012, 15:14:56
pcr : -dragi tovarasi si concetateni.....
usl : -jos boc,a taiat pensiile...doamna udea se coafeaza....basescu e un om rau...la inchis pe nastase...
de ce nu dau tovarasii dovada de buna credinta si ii confisca tot tovarasului nastase daca tot sa dovedit ca a furat din banii statului si e inchis?...sunt la guvernare....au putere...de ce nu il scot din schema usl?...tovarase avertisment...tu iei somaj sau un mic procent de la usl suceava?
25.   CATASTROFE trimis de
(30 oct 2012, 22:43:36
''Invizible'' n-are rost sa-ti pui mintea cu postacii de servici ai usl, oricum si -o vor s...ge cat de curand , ca s-au compromis iremediabil, probabil asta a si fost momeala intinsa de ''Baselu'', cand l-a numit pe ''poanta'' prim ministru!
Oare mai sunt prosti, care mai pot crede in promisiunile acestor catastrofe?
26.   Lectie de istorie trimis de
(23 nov 2012, 18:10:29
luati-va putin timp si ganditi-va la alegerile de pana acum. De fiecare data s-a promis mult si frumos si de fiecare data toti se laudau cu ce au facut. Sunt curios cat mai cred oamenii dupa ce au fost minitit de atatea ori. Caci daca mai cred inca in promisiuni frumos ambalate atunci chiar suntem damnati. Au promis, au dovedit. Un singur om am vazut pana acum in campanie care nu se avanta in declaratii publice si munceste in fiecare zi si aceea este Doctorita Vieru de la PP-DD de pe colegiul 3 Deputati. In rest concurs de promisiuni.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei