Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 oct 2012 - Anul XVII, nr. 253 (5158)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Alegeri parlamentare

Liderele Organizaţiei de Femei din PDL au participat la lansarea candidaturii deputatului Sanda-Maria Ardeleanu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PDL de Suceava Sanda-Maria Ardeleanu şi-a lansat sâmbătă candidatura pentru un nou mandat în prezenţa liderelor Organizaţiei de Femei a PDL. Evenimentul a avut loc în sala mică a Casei de Cultură din Suceava, acolo unde femeile din PDL şi-au prezentat o parte din candidatele din zona Moldovei la alegerile parlamentare din data de 9 decembrie 2012. Preşedinta OFPDL, Cristina Trăilă, a fost cea care a prezentat-o pe Sanda-Maria Ardeleanu, despre care a spus că îşi doreşte să fie în continuare reprezentantul sucevenilor în Parlamentul României.

În ceea ce o priveşte pe Sanda-Maria Ardeleanu, aceasta a ţinut să le mulţumescă reprezentantelor din conducerea centrală a ODPDL care au fost prezente sâmbătă la Suceava, respectiv Cristinei Trăilă, Sulfinei Barbu şi Adreei Paul, dar şi vicepreşedintei Partidului Popular European, Anca Boagiu. „Sunt extrem de bucuroasă că la Suceava, în Cetatea de Scaun a lui Ştefan cel Mare, se face lansarea şi prezentarea candidatelor PDL. Vreau să mulţumesc din suflet conducerii Organizaţiei de Femei a PDL pentru această alegere extrem de inspirată. Cetatea lui Ştefan este plină de simboluri. Dacă suntem aici, Ştefan nu ne va lăsa şi vom învinge, pentru că Ştefan cel Mare a învins peste timp şi peste secole”, a declarat Sanda-Maria Ardeleanu, care a subliniat că la alegerile parlamentare de anul acesta, femeile democrat liberale au mai multe candidate decât la alegerile din 2008.

Sanda-Maria Ardeleanu, care candidează din partea Alianţei România Dreaptă pentru un nou mandat în Colegiul nr. 1 Suceava, a spus că electoratul sucevean trebuie să aibă încredere în candidaţii PDL, formaţiune politică ce a reuşit să salveze România în perioada de criză economică. „Suntem cei care au salvat ţara prin măsurile luate, chiar dacă ele au fost insuficient de bine explicate şi comunicate. Dar trebuie să continuăm, pentru că vedeţi şi dumneavoastră ce s-a întâmplat în ultimele luni cu România. Un lucru fără precedent, derapaje democratice, contestarea prezenţei noastre în Europa, manifestări cu totul ciudate în rândul politicienilor noştri care nu au viziune şi strategie şi care au doar câteva lozinci pe care le bat şi le tot bat, dar şi o guvernare care din păcate dezamăgeşte pe fiecare român”, a spus Ardeleanu.

Ea a adăugat că după câştigarea alegerilor locale de către PSD, judeţul Suceava a devenit „un loc sadovenian, în care nu se mai întâmplă nimic”. Deputatul PDL susţine că în aceste ultime luni instituţiile culturale sucevene au început să se destructureze, investiţiile pentru sănătate s-au oprit, iar centura de ocolire a Sucevei a devenit un loc în care „hoţii de fier se plimbă nestingherit”. „Suntem într-o situaţie pe care nu o putem accepta şi sunt convinsă că alături de noi vor fi toţi sucevenii, pentru că trebuie să mergem înainte cu proiectele începute pe vremea lui Gheorghe Flutur”, a arătat Sanda-Maria Ardeleanu.

Parlamentarul sucevean a mai precizat că nu îşi doreşte să vorbească mult despre persoana ei, dar a ţinut să le transmită sucevenilor că este „un om implicat, devodat, corect şi cinstit”, iar activitatea ei de deputat a fost publicată într-o carte, intitulată „Cuvântul – dinspre şi pentru oameni...”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderele Organizaţiei de Femei din PDL au participat la lansarea candidaturii deputatului Sanda-Maria Ardeleanu.
 Vizualizări articol: 1510 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Liderele Organizaţiei de Femei din PDL au participat la lansarea candidaturii deputatului Sanda-Maria Ardeleanu3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Catindata ideala trimis de
(29 oct 2012, 12:26:13
Omul de cultură, profesorul universitar, coordonatorul de doctorat, fostul prodecan Sanda Maria Ardeleanu timp ce patru ani nu a făcut nimic pentru a scoate din mocirlă învăţământul românesc Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava a fost retrogadata în ultima categorie de clasificare, ceea ce înseamnă o finanţare mai proastă .Legile importante ale tarii,legea salarizarii,pensiilor si invatamantului,in loc sa fie dezbatute in parlament(ca de aia i-am ales acolo)au fost asumate de guvernul Boc.In acest fel ce visa mazilitul noaptea devenea lege.Din haul gandirii figurantului Funeriu a iesit cea mai proasta lege a invatamantului din istoia tarii.Si doamna mereu a ridicat mana sa aprobe aceste nenorociri,inclusiv taierea a 25% din salariile profesorilor.
1.1  RE: Catindata ideala trimis de
(29 oct 2012, 18:59:38
nu stiu daca stiti dar clasificarea universitatii s-a facut in baza a ceea ce universitatea a prezentat autoritatilor care au realizat clasificarea. clasificare nu a facut-o nici ardeleanu,nici funeriu si nici flutur...nici macar andronescu...ci o autoritate in domeniu indeoendenta. si nu ca o apar eu pe prof ardeleanu,dar s a uitat cineva vreodata pe site ul camerei sa vada cate interventii are ea pe invatamantul superior sau pentru suceava? eu cred ca nu. are sigur mai multe ca oricare altul din usl care nu a ridicat poate mana dar care a tacut cu desavarsire. din cate stiu eu dna ardeleanu este foarte vocala si foarte activa in comisia de invatamant si mai presus ca orice este cinstita si principiala. a apreciat ce a fost bun la funeriu, la andronescu chiar....are puterea sa ii vada atat calitatile cat si defectele doamnei ministru. e un om valoros al sucevei.
2.   Catindata ideala trimis de
(29 oct 2012, 12:32:12
Toti am avut in copilarie un prieten imaginar.Dar doamna profesor vad ca are la maturitate un prieten imaginar.Si daca acesta este Stefan cel Mare deja imi pun foarte multe intrebari."Dacă suntem aici, Ştefan nu ne va lăsa şi vom învinge, pentru că Ştefan cel Mare a învins peste timp şi peste secole" a spus doamna profesor.De aici inteleg ca Stefan era presedintele organizatiei PDL Moldova.Si mai inteleg ca el s-a batut cu turcii.PDL vad ca se lupta cu cei 7,5 milioane de romani care au votat la referendum.Dar ce mai conteaza?????

2.1  RE: Catindata ideala trimis de
(29 oct 2012, 19:06:21
Oare sunt oameni care au citit acest articol si nu aunrealizat ca Stefan cel Mare este in discursul candidatei Ardeleanu un simbol? E chiar asa blamabil sa pomenesti de Stefan cel Mare cand candidezi in colegiul Suceava care gazduieste Cetatea lui Stefan? Eu chiar o admir pentru ca vede in Stefan un reper,ca vorbeste de altceva decat Bucovina, ca se raporteaza la istoria sucevenilor si mai ales ca e un politician care nu se face ca ploua si care a comunicat mereu cu alegatorii. Spre deosebire de ceilalti nu a aparut din senin si nici nu arunca cu frigidere...ea foloseste tehnica dialogului,care e pana la urma tehnica unui parlamentar.
3.   Stiti....? trimis de
(29 oct 2012, 16:13:51
Unde canta cucuveaua ? In case pustii sau bantuite .Asa e casa voastra portocalie.
4.   Comentariu trimis de
(29 oct 2012, 17:57:40
lasati/l pe Stefan cel Mare sa se odihneasca linistit acolo unde este si nu mai murdariti memoria unor eroi ai neamului.se rasucesc eroii neamului romaneasc in morminte cand tot felul de jigodii se folosesc de faptele de eroism ale lor.oare cum s/a simtit Stefan cel Mare atunci cand politicienii pdl au denigrat aceasta tara peste hotare comparand vointa a 7,5 milioane de romani cu o lovitura de stat;oare cum s/a simtit Stefan cel Mare cand guvernarea pdl a facut tot felul de concesii ungurilor in defavoarea romanilor si a drepturilor acestora.daca pdl/istii tot fac apel la istorie sa ne amintim oare in fovoarea cui domneau voievozii instalati de puterile straine împotriva vointei romanilor.asa se întâmpla si astazi.
5.   Putina decenta si bun simt trimis de
(29 oct 2012, 19:31:20
Am inteles resorturile doamnei Ardeleanu.E foarte bine sa incasezi o leafa de parlamentar.E normal ca in acest scop maret sa iesi cu pieptul descoperit pentru a apara asa zisele valori ale PDL si ale lui Basescu.Dar in toate exista o limita.Sa scrii asemenea enormitati despre Basescu depaseste orice imaginatie.Daca ele sunt doar asa de fatada este ceva grotesc.Daca doamna chiar crede ce a scris ......

6.   Putina decenta si bun simt urmare trimis de
(29 oct 2012, 19:37:17
Citate din doamna Ardeleanu:
De ce Traian Basescu.......
* pentru că este politicianul-om din POPOR prin naştere şi educaţie, popular şi partizan al simplităţii, cu o vorbă bună şi pentru badea Gheorghe din creierul munţilor, dar şi pentru lumea Culturii, Artei şi Literaturii, pentru savanţii din laboratoarele de cercetare;
*pentru că a stimulat mass-media românească acordându-i toată libertatea, înţelegerea, oferindu-i „subiecte” ca nimeni altul;
Traian Băsescu este expresia deschiderii sufleteşti, e singurul care ştie, poate şi are ce da din toată inima, insuflând şi inspirând încredere, fiind luptătorul perpetuu în slujba Binelui general, al competenţelor, model verificat al tinerelor generaţii în lipsă de modele;
* şi, nu în ultimul rând, pentru că este de-al nostru, cu doamna Maria, fiică a Burdujenilor, şi tată din Vaslui… şi a venit şi rândul nostru, al moldovenilor, să ne adunăm, laolaltă, în jurul Preşedintelui nostru ce poartă un NUME, un prenume şi un RENUME, şi căruia îi vom spune SIMPLU: TRAIAN BĂSESCU!

6.1  RE: Putina decenta si bun simt urmare trimis de
(29 oct 2012, 20:14:47
Chiar asa a spus...e posibil asa ceva cind stim ce stim!?
7.   ... trimis de
(29 oct 2012, 23:34:13
ce de filme au unii in cap....modele care le au tinerii?baisanu e un model?
nici la o unghie de a lui basescu nu poate ajunge....
un alcoolic care vorbeste de un om care a condus vapoare de mare tonaj,si acum a condus o tara saracita de hoti comunisti....
apropo tovarasu baisanu...ai idee macar cat e de simplu sa conduci un vapor?sau astepti ordin de la tovarasu marza care si el asteapta de pe la bucuresti de undeva?
si sa nu zica cineva ca nu are treaba marza ca il injur....toti lachiosii care sunt pe la sv cel putin pe la partide sunt niste lachiosi de ai lui marza....inclusiv baisanu si nu mai zic de prostul ala de nechifor...
8.   Comentariu trimis de
(30 oct 2012, 07:23:30
M-a pufnit rasul - "De aici inteleg ca Stefan era presedintele organizatiei PDL Moldova." Numai RADUMAMII putea sa traga o astfel de concluzie clara. Apropo, te rog detaliaza putin "eminentul doctor Tiberius Bradatan". Voi astia rosii aveti clar probleme la mansarda. Poata ii gasesc lucrarea de doctorat sa vedem cat de eminent este dansul...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei