Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 aug 2012 - Anul XVII, nr. 197 (5102)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Stolojan: O demisie a lui Băsescu ar fi ultima cireaşă pe un tort amar

Vineri, 24 August 2012 (14:09:21)

 

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan declară că Traian Băsescu "îşi va relua atribuţiile şi va încerca să repare atât cât se mai poate din ceea ce a fost stricat" privind credibilitatea României în plan extern, el apreciind că o demisie a acestuia ar fi "ultima cireaşă" pe un "tort amar".

Theodor Stolojan a declarat, la RFI, că Traian Băsescu "îşi va relua atribuţiile şi va încerca să repare atât cât se mai poate din ceea ce în aceste luni a fost stricat efectiv în ceea ce priveşte credibilitatea României ca o ţară membră a NATO, membră a Uniunii Europene, capabilă să asigure ceea ce se cheamă statul de drept în România, care e principalul atu în orice relaţie pe care o avem cu aceste instituţii".

În opinia lui Theodor Stolojan, "declaraţiile belicoase" ale lui Antonescu şi Ponta sunt declaraţii făcute la supărare, în primele 24 de ore".

"Eu cred că dânşii vor înţelege şi ar fi spre binele României să înţeleagă că trebuie să accepte coabitarea cu preşedintele Băsescu, iar preşedintele Băsescu a declarat înainte chiar de suspendare că el este dispus să coopereze cu aceştia şi practic, actele lui, desemnarea lui Ponta ca premier, dovedesc acest lucru", a adăugat el.

Întrebat despre o potenţială demisie a lui Traian Băsescu, europarlamentarul PDL a răspuns: "Nu cred că un om care se bucură de credibilitate, singura personalitate politică la ora actuală la vârf în conducerea ţării, care se bucură de credibilitatea partenerilor externi să-şi dea demisia. Asta ar fi, poate, ultima cireaşă pe tortul amar al pierderii de credibilitate pentru România".

Senatorul independent Mircea Geoană a declarat, joi, într-un interviu acrodat MEDIAFAX, că Traian Băsescu îşi va încheia mandatul înainte de 2014, fie prin demisie, fie prin impunerea, într-o modalitate democratică, a plecării sale, respectiv demitere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stolojan: O demisie a lui Băsescu ar fi ultima cireaşă pe un tort amar.
 Vizualizări articol: 479 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stolojan: O demisie a lui Băsescu ar fi ultima cireaşă pe un tort amar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei