Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 iul 2012 - Anul XVII, nr. 161 (5066)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Liviu Pop: Băsescu să explice cine i-a plătit bursa la Academia Maritimă din Norvegia, în 1995

Vineri, 13 Iulie 2012 (16:24:32)

Ministrul delegat pentru dialog social, Liviu Marian Pop, a declarat, vineri, la Iaşi, că românii aşteaptă de la preşedintele suspendat Traian Băsescu răspunsuri la întrebările pe care el le-a formulat recent, cu privire la bursa obţinută la Academia Maritimă din Norvegia în anul 1995.

Liviu Marian Pop a spus, într-o conferinţă de presă, că în urmă cu aproape două săptămâni i-a adresat trei întrebări preşedintelui suspendat Traian Băsescu, dar că acesta a uitat de ele, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Pentru mine e foarte important ca domnul preşedinte Băsescu să răspundă românilor la trei întrebări esenţiale pe care i le-am adresat în urmă cu două săptămâni. A uitat de ele. Să explice dacă în anul 1995 a fost trei luni la Academia Maritimă din Norvegia sau în Parlamentul României, pentru că atunci era parlamentar şi făcea cursuri la zi. Să le explice românilor cine a subvenţionat acea bursă şi ce certificat a obţinut în urma acestui tip de bursă. Să ne explice dacă o parte din flotă a fost împărţită pe acolo, în Norvegia, că sunt prea multe coincidenţe, în condiţiile în care în 1991-1992 dânsul era la Ministerul Transporturilor şi noi cu Norvegia eram parteneri. O bună parte din români aşteaptă răspunsuri la aceste întrebări”, a afirmat ministrul Liviu Marian Pop.

Pe de altă parte, întrebat dacă este îngrijorat de reacţiile externe din ultimele zile la adresa României, Liviu Popa a răspuns: "Reacţiile externe sunt mult mai liniştitoare în ultimele două zile, iar în următoarele zile vor fi cu siguranţă şi mai liniştitoare”.

În 2 iulie, Liviu Pop declara că dacă tot sunt verificate CV-urile politicienilor, poate şi masterul dat în Norvegia de preşedintele Traian Băsescu ar trebui verificat, dând de înţeles că şi şeful statului ar fi plagiat.

"O să-l întrebaţi şi pe Traian Băsescu dacă atunci când a făcut masterul în Norvegia şi era şi deputat în România a fost prezent la acest master şi dacă nu a plagiat cumva lucrarea de master", le-a spus Pop jurnaliştilor.

Ulterior, Traian Băsescu a declarat că niciodată nu a făcut cursuri de masterat şi că nu este "nici doctor, nici dottore", iar informaţia potrivit căreia în CV-ul său ar fi un masterat este "o minciună".

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liviu Pop: Băsescu să explice cine i-a plătit bursa la Academia Maritimă din Norvegia, în 1995.
 Vizualizări articol: 625 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liviu Pop: Băsescu să explice cine i-a plătit bursa la Academia Maritimă din Norvegia, în 19950.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei