Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 iun 2012 - Anul XVII, nr. 144 (5049)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Românii ucişi în Cipru ajunseseră pe insulă cu doar zece zile înainte

Duminică, 24 Iunie 2012 (15:28:13)

 

Cei doi români ucişi sâmbătă în Cipru în cadrul unui atac în stil mafiot veniseră pe insulă cu doar zece zile înainte, pentru a lucra ca bodyguarzi ai unui om de afaceri local, potrivit televiziunii publice, citate de Cyprus Mail, în ediţia electronică de duminică.

Cinci bărbaţi - trei ciprioţi şi doi români - au fost ucişi sâmbătă în stil mafiot în centrul staţiunii turistice Ayia Napa. Victimele cipriote au fost identificate ca Philippos Loucaides, în vârstă de 33 de ani, Marios Karaolis, în vârstă de 28 de ani, ambii din Nicosia, şi Giorgos Georgiou, în vârstă de 35 de ani, din Paralimni. Patru dintre victime făceau parte din echipa de securitate a unui cunoscut om de afaceri din districtul Famagusta, în timp ce al cincilea, Karaolis, era prieten cu ceilalţi.

Numele celor doi români, în vârstă de 25 şi, respectiv, 33 de ani, urmează să fie confirmate de Interpol. Ambasadorul român în Cipru a fost informat imediat în legătură cu aceste crime, în timp ce televiziunea publică a anunţat sâmbătă că românii sosiseră pe insulă cu doar zece zile în urmă.

Informaţii potrivit cărora atacul ar fi fost o reglare de conturi între reţele mafiote au circulat în presa locală, dar poliţia cercetează toate pistele, lansând o anchetă extinsă la toate districtele, cu zeci de persoane chemate la interogatoriu. Forţele de ordine cred că aceste crime ar putea fi legate de rivalitatea dintre oraşe.

Ministrul Justiţiei Loucas Louca a respins acuzaţiile potrivit cărora prezenţa poliţiei în Ayia Napa s-a redus deoarece majoritatea forţelor sunt folosite pentru preşedinţia UE. "Au fost elaborate deja planuri, dar preşedinţia noastră încă nu a început, dar am făcut toate planurile necesare pentru a ne asigura că măsurile pe care le adoptăm sunt eficiente", a afirmat el.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Românii ucişi în Cipru ajunseseră pe insulă cu doar zece zile înainte.
 Vizualizări articol: 731 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Românii ucişi în Cipru ajunseseră pe insulă cu doar zece zile înainte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei