Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 iun 2012 - Anul XVII, nr. 144 (5049)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

A “zburat” cu maşina în giratoriul de la Burdujeni

Duminică, 24 Iunie 2012 (17:16:51)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un tânăr din municipiul Suceava a avut parte de poate cea mai şocantă experienţă a vieţii lui, după ce maşina în care se afla a “zburat” pur şi simplu în intersecţia cu sens giratoriu din cartierul Burdujeni. Deşi a izbit violent un alt autoturism peste care a sărit la propriu cu maşina sa, tânărul conducător auto a scăpat fără nici o zgârietură.

Evenimentul rutier s-a petrecut săptămâna trecută, în noaptea de marţi spre miercuri, şi a fost surprins de un cameraman amator, imaginile fiind postate recent pe internet.

Pentru că nu s-au înregistrat victime, evenimentul a fost înregistrat la poliţie ca o simplă tamponare, nefiind mediatizat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Înregistrarea video, postată pe contul de facebook al consilierului local Lucian Harşovschi, arată însă cum o simplă tamponare se putea transforma într-o tragedie.

În imaginile postate se observă cum maşina şoferului care provoacă tamponarea vine cu viteză dinspre staţia Orizon spre Burdujeni-Sat, iar conducătorul auto nu reuşeşte să păstreze controlul asupra direcţiei. Într-o fracţiune de secundă, maşina vitezomanului intră frontal într-un autoturism parcat în imediata apropiere a sensului giratoriu şi, ca urmare a impactului deosebit de puternic,  sare pur şi simplu peste maşina lovită. După două-trei secunde, se observă cum individul de la volan stinge farurile şi iese pe geamul portierei din dreapta faţă, pentru că portiera sa era blocată de celălalt autoturism pe care l-a avariat.

Cu mâna la cap, şoferul evaluează pagubele, iar imediat, din direcţia staţiei Orizont, vine în fugă un trecător.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Gabriel Panţiru, tânărul care a provocat tamponarea are 21 de ani şi este din municipiul Suceava. 

„Tânărul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,17. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru trei luni de zile”, a declarat, ieri, inspectorul principal Gabriel Panţiru. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A “zburat” cu maşina în giratoriul de la Burdujeni.
 Vizualizări articol: 840 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
A “zburat” cu maşina în giratoriul de la Burdujeni5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo trimis de
(24 iun 2012, 19:48:11
urmati exemplul luihappy.sper sa.i fie invatatura de minte si apropo tanarului conducator care sigur e incepator,iti dau un sfat prietene:LASA NAIBI MASINILE CU CILINDRATA MARE DACA NU ESTI IN STARE SA CONDUCI.SPUNE.I LU TAC'TU SA.TI CUMPERE UN SMART ORI DACA NU SCHIMBA MESERIA SI LASA LOC PENTRU ALTU MAI "BUN"
2.   Halal articol trimis de
(24 iun 2012, 20:08:42
Bre nenea ziaristu....daca zbura cu masina in sensul giratoriu masina trebuia ori sa fie acolo ori sensul sa fie distrus...............insa remarc faptl ca te pricepi la povestit filme..............TARE ARTICOL

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei