Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 iun 2012 - Anul XVII, nr. 144 (5049)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Negocieri

Cum şi-au împărţit PSD şi PNL principalele instituţii din judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

PSD şi PNL au ajuns la un numitor comun în privinţa şefilor instituţiilor descentralizate din judeţ. După negocieri dure, s-a stabilit cine va numi şefi la aceste instituţii, nominalizările urmând să fie făcute în perioada imediat următoare.

Pentru Garda Financiară Suceava, Casa Judeţeană de Pensii şi Garda de Mediu numirile vor veni pe filiera PSD. Tot de aici vor fi numiţi şefii care vor conduce şi alte instituţii, respectiv Direcţia Silvică, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Agenţia pentru Plăţi şi Intervenţii în Agricultură, Direcţia Agricolă, Oficiul pentru Ameliorare şi Reproducţie în Zootehnie, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, Direcţia Judeţeană de Statistică şi Direcţia pentru Cultură.

Trebuie spus că o parte dintre aceste instituţii, cum ar fi IŞJ şi Direcţia Silvică, au deja şefi din partea PSD, în celelalte cazuri schimbările urmând a se produce treptat.

De cealaltă parte, liberalii vor numi şefi la Direcţia Generală a Finanţelor Publice, la Direcţia Sanitar Veterinară, precum şi la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate şi Direcţia de Sănătate Publică.

Celor din PNL Suceava le va reveni sarcina să găsească şefi şi pentru alte instituţii. Este vorba de Agenţia pentru Protecţia Mediului, Sistemul de Gospodărire a Apelor, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, Sucursală Judeţeană a Poştei Române, Oficiul Judeţean de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Clubul Sportiv Municipal şi Oficiul Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (cunoscut ca SAPARD).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cum şi-au împărţit PSD şi PNL principalele instituţii din judeţ.
 Vizualizări articol: 834 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.92/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.9 din 13 voturi
Cum şi-au împărţit PSD şi PNL principalele instituţii din judeţ2.9513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(23 iun 2012, 12:04:44
Le-a venit randul la imbogatit, asta e, cativa smecheri castiga si foarte multi fraieri muncesc sa aiba ce pune pe masa, societatea capitalista a lui peste prajit, asta e...
2.   Asta e trimis de
(23 iun 2012, 15:50:56
domnilor dar de ITRSV Suceava nu zice nimeni nimic? ha ha ha
3.   Doctore trimis de
(23 iun 2012, 16:47:41
A pomenit cineva de concurs ? Antoescu si cu Ponta si-au dat cuvantul in fata natiunii ca nu vor face politizarea deconcentratelor ! Sau poate nu au inteles cei din teritoriu ?
3.1  RE: Doctore trimis de
(23 iun 2012, 21:53:34
tre sa fi sunt sigur un pupincurist de-al PDL-ului, sau unul care se teme ca-si pierde funcția pe care l-a pus PDL-ul, i-a mai duceti-va naibi, dar ce-ai vrea ca sa lase toti directorasi pusi in functie de nenea Flutur,aaa? tare destept esti.....toate institutiile erau ale lui Flutur, totul era politizat in suceava si acuma se mai gandesc unii sa m-ai vorbeasca....rusine. datii domnule Nechifor pe toti directori pusi de Flutur afara ca nu s-au nascut directori.....
4.   COMPLETARE trimis de
(23 iun 2012, 17:45:13
CAND ESTE VORBA DE JAF,CONCURSUL ARE LOC IN TIMPUL MANDATULUI,CEL MAI BUN ..........CONTINUA! NU-I CLAR????
5.   Asa e de cand lumea si pamantul trimis de
(23 iun 2012, 19:31:40
Numirea politica la deconcentrate se face de pe vremea imperiului roman.E normal sa-ti pui oamenii tai doar cu ei iti faci politicile social economice.Plus ca trebuie sa-ti rasplatesti oamenii care au depus eforturi in timpul campaniei electorale.
6.   Mai este o sansa trimis de
(23 iun 2012, 20:02:39
eh, oamenii mai au o sansa sa nu i voteze in noiembrie....
7.   Lupi bai trimis de
(24 iun 2012, 00:05:47
unde este DNAul
8.   Comentariu trimis de
(24 iun 2012, 03:26:55
oricine venea la putere trebuia sa schimbe conducerile acestor institutii deorece se stie ca pdl a pus la conducere oameni care nu prea/i ducea mintea pentru a/i putea manipula.cred ca multi din actualii sefi ai acestor institutii au luat bacul dupa varsta de 30/35 ani cum a fost si cazul ministrului de interne. daca sefa camerei deputatilor nu stia sa numere ce sa mai vorbim de un sef de garda financiara ori de la finante publice dintr/un judet,cum ar fi si Suceava,numit de cei de la pdl.sa le fie rusine cum si/au adus contributia la prosperitatea tarii si a judetelor in care au lucrat si sa mai ajunga sefi la pul-vara.
9.   .... trimis de
(24 iun 2012, 10:21:03
Eu nu reusesc sa inteleg de ce la conducerea unor institutii nominalizarile se fac pe criterii politice si nu in baza la competenta profesionala.Pare un sistem fanariot implementat in mileniul 3.
Probabil e unul din motivele pt care romania e intr-o situatie economica dezastruoasa.Oricum fiecare are ceea ce-si merita...
10.   Pentru marius trimis de
(24 iun 2012, 11:58:39
Ai dreptate Marius,cum sa mearga ceva in tara asta cand la 4-5 ani se tot schimba politicienii si ideile pentru reconstructie.ce incep nu termina,din motive de inteles,intai isi umple buzunarul apoi ce mai ramane,si dupa 4 ani se schimba si iar de la inceput doar ca cu altii mai flamanzi.nu fac politica nu tin cu vreun partid,toti sunt niste hoti,se cearta pe la la tv de ochii lumii si apoi la bere rad de noi.NE MERITAM SOARTA.Nu suntem un popor unit,suntem fricosi,numai gura e de noi.zicea cineva de schimbari odata cu noul mandat,ca toti sunt scchimbati politic,are mare dreptate.stiu o profesoara din paltinoasa care acum a ajuns poltic directoare,inlocuind pe cineva capabil.Acea profesoara e de matematica,dar e paralela,rad copii de ea ca nici teorema lui pitagora nu o stie dapai sa deschida un calculator.Si apropo,cum sa ne ridicam cand ne conduc niste incompetenti.Iar ce zicea un domn mai devreme cu ponta si antonescu ca nu vor schimba politic sefi si mai stiu eu ce are dreptate.Ei s-au batut cu pumnul in piept ca nu vor face asa ceva,dar la romani orice minune tine 3 zile.nu zic ca unii dintre ei trebuiau schimbati,dar nu asa.Sunt concursuri,vezi ce a facut in mandatul sau,apoi te iei de el.Sa dea D-zeu ca Nechifor sa termine si sa intretina ce a inceput Flutur.
11.   Mda... trimis de
(25 iun 2012, 08:31:25
impart functiile ca si cartile de joclaughing))
oare niciun director de la toate aceste institutii nu a fost bun pe postul lui ? Si cand ne gandim ca asta se intampla la scara nationala.. e clar ce ne rezerva viitorul .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei