Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 apr 2012 - Anul XVII, nr. 84 (4989)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Autorul jafului armat de la Călăraşi, un adolescent de 15 ani, a fost prins

Marţi, 10 Aprilie 2012 (15:57:03)

Autorul jafului armat de la Călăraşi este un adolescent în vârstă de 15 ani, care locuieşte în blocul în care s-a petrecut agresiunea şi care a fost prins de poliţişti, anchetatorii stabilind că arma cu care şi-a ameninţat victima este un pistol cu gaze deţinut de părinţii săi.

Potrivit primelor date ale anchetatorilor, adolescentul în vârstă de 15 ani ar fi premeditat atacul, în condiţiile în care el a făcut comanda la firma de curierat, pentru cele două telefoane mobile.

"Autorul este un adolescent de 15 ani care a folosit un pistol cu gaze deţinut de părinţi. Din primele date rezultă că acesta a făcut comanda pe alt nume şi ar fi premeditat atacul. S-au recuperat în acest moment telefoanele furate şi a fost identificată şi arma cu care s-a tras. Adolescentul locuieşte în scara blocului în care s-a petrecut incidentul, la etajul al patrulea. În paralel, noi facem o verificare a tuturor deţinătorilor de arme, acţiunea fiind începută în urmă cu câteva zile, la solicitarea ministrului de Interne. Se va stabili şi dacă această pistol cu gaze este deţinut legal şi în condiţiile prevăzute de regimul armelor şi muniţiilor", a declarat prefectul judeţului Călăraşi, Emil Muşat.

Tânărul a fost ridicat de către anchetatori din apartamentul părinţilor săi.

Marţi după-amiază, în jurul orei 13.00, adolescentul, care purta o cagulă, l-a aşteptat pe angajatul firmei de curierat în scara blocului din Călăraşi unde locuieşte, între etajele al treilea şi al patrulea, ameninţându-l cu arma şi luându-i cele două colete cu telefoane mobile.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Călăraşi, inspector Ramona Tudor, după ce l-a ameninţat cu pistolul şi i-a luat coletele, atacatorul a dispărut, urcând pe scara blocului, iar victima a coborât la maşina cu care se deplasase, pentru a suna la 112 şi a anunţa incidentul.

Imediat după atac, agresorul a tras cu pistolul, în timp ce victime cobora scările pentru a ieşi din bloc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autorul jafului armat de la Călăraşi, un adolescent de 15 ani, a fost prins.
 Vizualizări articol: 687 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
Autorul jafului armat de la Călăraşi, un adolescent de 15 ani, a fost prins2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei