Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 apr 2012 - Anul XVII, nr. 84 (4989)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Horror cu maimuţe cu rachete

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Orice activitate în care este încorporată şi noţiunea de „public relations” impune prezenţa, nu doar de notorietate, dar şi dotare cu o sumă de calităţi care devin condiţii obligatorie: inteligenţă, spontaneitate, maniere, vocabular elevat. Sigur că în lumea sportului în general, iar în cea a sportului românesc în special, asemenea personaje sunt destul de rare. Explicaţia e simplă: pentru a ajunge la nivelul cerut de competiţiile de anvergură, ceea ce înseamnă a te dedica în totalitate sportului, ceva trebuie neglijat, iar cel mai la îndemână este să dai naibii şcoala care-ţi consumă cel puţin 8 ore pe zi pe care le poţi astfel folosi spre a jongla cu mingea pe nas, a arunca de mii de ori la coş ori a exersa serviciul până ajungi să-ţi plece mingea cu 738 km/oră. Ajunşi aici, ar trebui să aruncăm o privire în ograda tenisului de câmp, unde ar trebui să existe mulţi (dintre cei puţini care îl practică!) ale căror calităţi să-i facă apţi de a deţine funcţiile despre care vorbeam, şi ele puţine la număr: preşedinte al federaţiei şi căpitan al echipei de Cupă Davis. Mai sunt funcţii, mai sunt şi competiţii, dar astea două sunt de fapt singurele care contează, care au vizibilitate. În fruntea federaţiei se află acum doamna Ruxandra Dragomir. Sunt destul de bătrân pentru a o fi prins jucând: o tanti Nimeni cu acte. Cât despre celelalte calităţi la care făceam referire, ele se rezumă într-un singur cuvânt: canci! Tanti asta e o ţoapă, o mârlancă frustrată, pentru care valoarea, acolo unde există, echivalează cu duşmanul de moarte, care trebuie înlăturat. Ştiţi că nu mă dau în vânt după domnii Năstase, Ţiriac ori Pavel. Totuşi, oricâte defecte ar avea ei (primii doi, la caracter, iar Pavel la performanţă – deşi ale lui sunt oricum incomparabile cu ale maimuţei federale), trebuie să trăieşti într-o lume perfect răsturnată pentru a-i permite unei panarame ca Dragomir să-i gonească şi să-i umilească în toate felurile. Ca orice maimuţă, s-a înconjurat de vietăţi după chipul şi asemănarea ei, astfel încât căpitan de Cupă Davis a ajuns în locul lui Pavel un zero barat numit Ciprian Porumb, iar echipa alcătuită de el este cea mai cretină adunătură pe care am văzut-o reprezentând România în indiferent care sport. Văzându-i în meciul cu Olanda, nu ştiam ce să fac mai întâi: să râd în hohote sau să vomit?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Horror cu maimuţe cu rachete.
 Vizualizări articol: 1269 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Horror cu maimuţe cu rachete5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De necrezut trimis de
(21 apr 2012, 12:11:15
cum se poate sa apara un astfel de articol? e subiectiv sau obiectiv? exprimare urata si cuvinte jignitoare. ce ne mai miram de ce prostii spun ceilalti sau ce fac. jucatorii au facut meciuri frumoase in special la dublu iar aici sunt numiti "cretină adunătură". rusine

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei