Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 mar 2012 - Anul XVII, nr. 68 (4973)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vosganian: Lucrăm la moţiunea de cenzură; e foarte posibil ca depunerea să fie anunţată în 7 aprilie

Joi, 22 Martie 2012 (14:59:07)

Vicepreşedintele PNL Varujan Vosganian a declarat, joi, că USL lucrează la moţiunea de cenzură privind UMF Târgu Mureş, fiind posibil ca anunţul depunerii acesteia să coincidă cu organizarea congresului USL.

"Lucrăm la această moţiune de cenzură şi nu am stabilit încă data, suntem însă acum extrem de preocupaţi de a încheia procedurile privind alegerile locale şi de a le încununa cu un mare eveniment la Bucureşti, care să prezinte opiniei publice varianta noastră. Este foarte posibil ca aceste două iniţiative politice, cea de consolidare a alianţei şi cea de depunere a moţiunii de cenzură, să coincidă", a declarat Vosganian, într-o conferinţă de presă la sediul PNL.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, la începutul şedinţei BPN al partidului, că, dacă Guvernul va adopta HG pentru înfiinţarea unei facultăţi în limba maghiară la UMF Târgu Mureş, el este în favoarea depunerii unei moţiuni de cenzură de către USL.

"Nu trebuie să ne lăsăm păcăliţi. Trebuie să fim foarte atenţi că mâine Guvernul trebuie să decidă. Dacă va decide prin HG înfiinţarea unei facultăţi cu criteriu segregaţionist în limba maghiară (la UMF Târgu Mureş - n.r.), discutăm azi şi sunt în favoarea ideii de moţiune de cenzură. Dar mâine vom şti exact", a spus Ponta.

Conform unui proiect de hotărâre de Guvern, aflat în dezbatere publică timp de zece zile, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş va avea linii cu predare în limba maghiară la specializările Medicină, Farmacie şi Asistenţă medicală generală, pentru 325 de studenţi, şi în engleză la Medicină, pentru 50 de studenţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vosganian: Lucrăm la moţiunea de cenzură; e foarte posibil ca depunerea să fie anunţată în 7 aprilie.
 Vizualizări articol: 478 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vosganian: Lucrăm la moţiunea de cenzură; e foarte posibil ca depunerea să fie anunţată în 7 aprilie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei