Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 mar 2012 - Anul XVII, nr. 68 (4973)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Brodina

Ţigări de contrabandă, de peste 180.000 de lei, descoperite într-o stână părăsită

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii de frontieră au depistat, într-o stână părăsită din apropierea frontierei de stat, mai mult de 40 de baxuri cu ţigări de provenienţă ucraineană şi Republica Moldova.

Potrivit comunicatului primit de la Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, în cursul zilei de marţi, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Brodina au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate. În jurul orei 13.00, în interiorul unei stâne părăsite din apropierea frontierei de stat au fost observate mai multe persoane despre care se deţineau date că ar fi fost implicate în activităţi de contrabandă cu ţigări. În aceste condiţii a fost reţinut un tânăr de 21 de ani, Ruben Ursuleanu, apoi, după scurt timp, de pe un drum forestier din apropiere, au fost reţinuţi Vasile Hotopilă, de 30 de ani, şi Ioan Haleta, de 37 de ani, toţi trei originari din Brodina.

La cercetarea terenului, în interiorul stânei au fost descoperite 32 de baxuri cu ţigări, iar în apropiere, alte opt, din care o parte fuseseră ascunse într-o colibă. În urma inventarierii ţigărilor au rezultat 20.048 de pachete, în valoare de peste 180.000 de lei. În comunicatul de la Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava se mai arată că cei trei sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă în formă agravantă şi trecere ilegală a frontierei de stat, iar pe numele lor a fost emisă ordonanţă de reţinere pe 24 de ore şi urmează a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ţigări de contrabandă, de peste 180.000 de lei, descoperite într-o stână părăsită.
 Vizualizări articol: 2148 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ţigări de contrabandă, de peste 180.000 de lei, descoperite într-o stână părăsită0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :)) trimis de
(22 mar 2012, 18:47:09
Transhumanta din frumoasa noastra Bucovina include acum si trafic de tigari.
2.   LE AU LASAT EXTRATERESTRII..HA HA HA trimis de
(23 mar 2012, 10:25:54
TARE DE TOT....MASINI ABANDONATE PLINE,ACUM OILE AU INTRUCTAJ DE TRECERE CU RUCSACE IN SPATE,MAINE AUZIM DE GAINILIE DOMESTICE CA AU FOST PRINSE CU TIGARI,CINE STIE CE SURPRIZE SE ARATA...PANA SI FURNICILE POT CARA UN CHISTOC..HA HA HA HA HA

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei