Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 ian 2012 - Anul XVII, nr. 19 (4924)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Încă două drumuri naţionale care traversează judeţul Buzău au fost închise din cauza viscolului

Miercuri, 25 Ianuarie 2012 (18:12:39)

Încă două drumuri naţionale care traversează judeţul Buzău au fost închise, miercuri după-amiază, circulaţia rutieră fiind blocată în continuare şi pe DN 2 E 85 între Buzău şi limita cu judeţul Ialomiţa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit comisarului Florina Crucianu, de la IPJ Buzău, miercuri după-amiază sunt închise în acest judeţ DN2 E85 pe sectorul de drum cuprins între municipiul Buzău şi limita cu judeţul Ialomiţa, dar şi DN 2C, unde traficul este închis de la Costeşti - Smeeni până la limita cu judeţul Ialomiţa şi DN 22 Râmnicu Sărat - limita cu judeţul Brăila.

Conform sursei citate, s-au instituit filtre la Costeşti, intersecţia DN2 E85 cu DN 1B - E577, Râmnicu Sărat şi Băile şi nu se ştie încă momentul la care vor fi redeschise aceste şosele întrucât ninge abundent, iar vântul suflă cu putere, îngreunând intervenţiile drumarilor. De asemenea, autovehiculele ce se îndreaptă către municipiul Bucureşti sunt direcţionate pe DN1B - E577.

În afara acestor şosele, în judeţul Buzău mai sunt închise la ora transmiterii acestei ştiri cel puţin cinci drumuri judeţene şi un drum comunal. Este vorba despre DJ 203D, de la ieşirea din municipiul Buzău către Maxenu, dar şi DJ 102H - sectorul cuprins între intersecţia cu DN2 E85 - Pitulicea - Amaru, DJ 102L - sectorul cuprins între Chiojdu şi limita cu judeţul Prahova, DJ 203C - sectorul cuprins între Florica şi intersecţia cu DN2 E85, - DJ 203K - din zona intersecţiei cu DN2 E85 către Vadu Paşii, pe o porţiune de aproximativ 500 de metri şi - DC 19 - C.A. Rosetti - Lunca - Bălteni.

Şi în municipiul Buzău continuă să ningă abundent, iar vântul suflă cu putere.

Din cauza viscolului, la ieşirea din Buzău spre Râmnicu Sărat un panou publicitar de mari dimensiuni a fost doborât la pământ, fiind pe punctul de a cădea pe o maşină. Pentru că risca să producă pagube ori chiar răniţi, pompierii buzoieni au intervenit pentru a-l da jos şi a îndepărta pericolul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă două drumuri naţionale care traversează judeţul Buzău au fost închise din cauza viscolului.
 Vizualizări articol: 796 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Încă două drumuri naţionale care traversează judeţul Buzău au fost închise din cauza viscolului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei