Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 ian 2012 - Anul XVII, nr. 19 (4924)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Fioroasă, dar frumoasă!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cum se face că o fată atât de frumoasă precum Maria Şarapova poate fi asociată cu epitete ca feroce şi fioroasă-furioasă?! Caracterizările i-au aparţinut Luminiţei Paul, de la Eurosport via gsp, şi nu mi s-a părut că a exagerat, iar culmea este că asta n-o urâţea deloc pe Şarapova. Victoria rusoaicei în faţa nemţoaicei Lisicki a venit în urma unui efort de voinţă dus până la autopedepsire. Să nu ştie ea că o astfel de fiinţă se poate descurca în viaţă şi fără asemenea suplicii? Sigur că ştie, doar are exemplul Kurnikovei. Tenis la alibi, în rest contracte de imagine, şedinţe foto, evenimente mondene. Poate că Şarapova vrea să lase ceva în urmă şi în tenis, dar deja a făcut-o, are trei titluri din cele patru de Grand Slam, printre care şi cel de aici, din Australia. Şi-atunci ce o mai mână în luptă cu acea cerbicie aproape neverosimilă? Prefer să cred că motivul e unul banal, respectul pentru meserie.
La bărbaţi, mai întâi să spunem că ai noştri, adică Tecău şi suedezul său, au ajuns în semifinală, acolo unde gluma se îngroaşă, dar asta nu e o surpriză. Surpriză ar fi ca ei să-şi depăşească odată condiţia şi să triumfe într-un turneu de Grand Slam. La bărbaţi „simpli” lucrurile au fost simple până acum. Doar Tsonga a stricat simetria de care vorbeam în urmă cu două zile, astfel că Murray va avea parte de un sfert mai uşor în compania lui Nishikori, cel puţin aparent. Djokovic a fost şicanat de Hewitt, cedând primul set la acest turneu, iar la un moment dat chiar a părut amuzat de rezistenţa opusă de încăpăţânatul australian. O superioritate uşor arogantă, dar cândva s-ar putea lovi şi el de ea, timpul nu iartă pe nimeni.
Bineînţeles, avem şi semifinala clasică, fostă finală clasică, Federer-Nadal. Elveţianul l-a depăşit prea uşor pe Del Potro, spaniolul relativ uşor pe Berdych. La Federer, singurul moment de cumpănă pe serviciul său, când a făcut şi dublă greşeală, a fost provocat de soare! Când se apleca să bată mingea era la umbră, când o arunca în sus îl năpădea văpaia australiană... Acum, când cei doi adversari din semifinală sunt în parametri fizici perfecţi, balanţa înclină spre Nadal. Un efort supraomenesc, tip Şarapova, care l-ar putea propulsa pe Federer în finală, s-ar plăti scump apoi dacă în finală îl aşteaptă Djokovic. Dacă!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fioroasă, dar frumoasă!.
 Vizualizări articol: 796 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Fioroasă, dar frumoasă!3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei