Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 ian 2012 - Anul XVII, nr. 19 (4924)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Drumuri blocate şi 31 de localităţi fără energie electrică din cauza viscolului, în Prahova

Miercuri, 25 Ianuarie 2012 (16:24:27)

Aproximativ 28.000 de consumatori din 31 de localităţi din judeţul Prahova nu beneficiază de energie electrică, miercuri după-amiază, din cauza avariilor provocate de viscol, iar mai multe drumuri din judeţ sunt blocate ca urmare a căderilor masive de zăpadă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Electrica Muntenia Nord, Marian Popa, viscolul puternic şi crengile rupte sau copacii doborâţi au provocat numeroase avarii pe reţeaua de distribuţie, în urma avariilor 31 de localităţi din Prahova nefiind alimentate cu energie electrică miercuri după amiază.

Printre localităţile afectate se numără: Bărcăneşti, Pucheni, Balta Doamnei, Şirna, Tăriceni, Cocorăştii Colţ, Târgşoru Vechi, Ciorani.

Conform sursei citate, 15 echipe de intervenţie se află pe teren pentru remedierea avariilor, însă activitatea acestora este îngreunată de viscol,mai ales că în unele zone accesul maşinilor este imposibil, iar muncitorii trebuie să se deplaseze pe jos.

Marian Popa a precizat că muncitorii de la Electrica Muntenia Nord care intervin pe teren sunt ajutaţi de angajaţii unei firme de mentenanţă cu care Electrica are contract.

"Încercăm să dozăm efortul oamenilor care intervin pe teren întrucât s-a anunţat că şi în următoarele ore este în vigoare codul portocaliu", a spus reprezentantul Electrica Muntenia Nord.

În judeţul Prahova, un drum naţional şi mai multe drumuri judeţene sunt blocate, miercuri după amiază, pentru a permite intervenţia utilajelor de deszăpezire.

Astfel, DN 1 D Ploieşti – Urziceni este blocat pentru a permite intervenţia utilajelor de deszăpezire în localitatea Jilavele din judeţul Ialomiţa. De asemenea, tot pentru a permite intervenţia maşinilor de deszăpezire sunt blocate câteva drumuri judeţene, respectiv DJ 100 C Fulga Sălciile, DJ 102 D Baba Ana – Boldeşti Grădiştea, iar pe DJ 100 H Mizil – Amaru se circulă cu dificultate, în zonă acţionând drumarii pentru deszăpezire.

Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare cod portocaliu pentru Bucureşti şi 17 judeţe din estul şi sudul ţării, unde vântul va depăşi la rafală 90 de kilometri, alte 14 judeţe rămânând sub atenţionarea cod galben de ninsori şi viscol, până joi seara.

Codul portocaliu a fost emis pentru Bucureşti şi judeţele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Dâmboviţa, Prahova, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Brăila, Galaţi, Vrancea, Constanţa, Tulcea, Mehedinţi, Dolj, Olt şi sudul judeţului Argeş, unde va fi viscol, vântul va depăşi la rafală 80-90 de kilometri pe oră, determinând reducerea vizibilităţii sub 50 de metri şi troienirea zăpezii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drumuri blocate şi 31 de localităţi fără energie electrică din cauza viscolului, în Prahova.
 Vizualizări articol: 2404 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Drumuri blocate şi 31 de localităţi fără energie electrică din cauza viscolului, în Prahova0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei