Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 dec 2011 - Anul XVI, nr. 301 (4899)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Guvernul a reclamat Consiliului Legislativ că întârzie avizarea documentelor, inclusiv Codul Fiscal

Miercuri, 21 Decembrie 2011 (18:24:36)

Guvernul a reclamat Consiliului Legislativ faptul că multe dintre proiectele de acte normative care trebuie aprobate la sfârşitul acestui an, inclusiv modificările la Codul Fiscal, nu au primit încă un aviz, conducerea CL justificând întârzierea prin volumul mare de documente primite spre avizare.

"Au fost solicitate explicaţii la Consiliul Legislativ pentru întârzierea avizelor, iar conducerea instituţiei s-a justificat prin faptul că, la sfârşit de an, se strâng foarte multe acte normative pentru avizare şi angajaţii nu pot face faţă volumului de muncă", au declarat agenţiei MEDIAFAX surse guvernamentale.

Guvernul intenţionează să aprobe aceste acte normative într-o nouă şedinţă care să fie organizată joi, după dezbaterea în Parlament a moţiunii de cenzură.

Moţiunea de cenzură intitulată "După 22 de ani, democraţia este în pericol", depusă de USL ca urmare a angajării răspunderii Guvernului pe legea privind comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare, a fost citită, luni, în plenul Parlamentului şi va fi dezbătută şi votată joi, începând cu ora 9.00.

Conform Constituţiei, Guvernul este demis dacă o moţiune de cenzură, depusă în termen de 3 zile de la prezentarea programului, a declaraţiei de politică generală sau a proiectului de lege, a fost adoptată cu votul majorităţii deputaţilor şi senatorilor. Dacă Guvernul nu a fost demis prin moţiunea de cenzură, proiectul de lege prezentat se consideră adoptat.

Astfel, pentru adoptarea moţiunii de cenzură ar fi necesare 234 de voturi. Grupurile PSD şi PNL Opoziţia numără în total 215 parlamentari.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Guvernul a reclamat Consiliului Legislativ că întârzie avizarea documentelor, inclusiv Codul Fiscal.
 Vizualizări articol: 546 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Guvernul a reclamat Consiliului Legislativ că întârzie avizarea documentelor, inclusiv Codul Fiscal0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei