Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 dec 2011 - Anul XVI, nr. 301 (4899)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La adăpostul întunericului

Atac violent pe o alee din Burdujeni, asupra unei femei care se pregătea să intre în bloc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie în vârstă de 37 de ani din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava a fost atacată în stradă de un individ care vroia să-i ia geanta de pe umăr, victima fiind lovită violent cu pumnii şi pusă la pământ, fără însă ca autorul să o poată deposeda de bunul pe care îl avea asupra sa. Tentativa de tâlhărie s-a petrecut luni seară, în jurul orei 21.00, pe o alee aflată între străzile Muncii şi Amurgului.

Conform anchetei poliţiei, victima, Aurelia S., se întorcea la acea oră la domiciliu, atacul petrecându-se în apropiere de blocul unde aceasta locuieşte. Femeia a fost ajunsă din urmă de un necunoscut, care probabil a urmărit-o şi a profitat de zona mai izolată pentru a o ataca. Individul a lovit-o violent cu pumnii în faţă, încercând să-i smulgă geanta de pe umăr. La un moment dat, sub ploaia de lovituri, femeia de 37 de ani a căzut la pământ, unde atacatorul a încercat din nou să-i smulgă geanta. Ţipetele femeii, faptul că aceasta a opus rezistenţă şi apropierea unei alte persoane l-au făcut pe individ să renunţe, acesta luând-o la fugă şi dispărând printre blocuri.

Poliţiştii au reuşit însă pe parcursul nopţii să îl identifice pe autor. Este vorba de Cătălin Ilie Anton, în vârstă de 18 ani, din municipiul Suceava, care a recunoscut fapta şi a încercat să şi-o motiveze prin starea de ebrietate în care se afla.

El a fost reţinut imediat pe baza ordonanţei pentru 24 de ore.

Ieri, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a apreciat că tânărul, prin modul de acţiune violent, este un pericol public, astfel că acesta a fost prezentat Judecătoriei Suceava, cu propunere de arestare preventivă.

Instanţa a fost de acord cu propunerea, astfel că pe numele lui Cătălin Ilie Anton a fost emis un mandat de arestare pentru 29 de zile, pentru comiterea infracţiunii de tentativă de tâlhărie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Atac violent pe o alee din Burdujeni, asupra unei femei care se pregătea să intre în bloc.
 Vizualizări articol: 4094 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 7 voturi
Atac violent pe o alee din Burdujeni, asupra unei femei care se pregătea să intre în bloc5.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   JUSTITIA ESTE OARBA trimis de
(21 dec 2011, 12:25:02
PENTRU ACEST GEN DE INDIVIZI CU DEMOCRATIA IN CAP CA DOAR SUNT PROCREATI DUPA 1989 AR TREBUI SA FIE APLICATA LEGEA ISLAMICA: TAIAT MANA SI FARA CERTIFICAT DE HANDICAP SA MAI PRIMEASCA BANI DE LA STAT, SI APOI SA VEZI CUM MUNCESTE CU O MANA CRED CA SI IN CONSTRUCTII LA CARAT BETON CU GALEATA FARA SA SE MAI GANDEASCA SA FURE MACAR UN LEU CA RAMANE SI FARA CEALALTA MANUTA SI VA MURI DE FOAME.... IAR CEILALTI HOTI SE VOR GANDI DE 100000000 DE ORI INAINTE SA FACE ASA CEVA. IN SCHIMB IN ZIUA DE AZI EI STIU CA STAU BINE MERSI IN PIRNAIE LA TELEVIZOR, SALA DE FORTA, PAPICA BUNA SI LA ORE FIXE, TRAI NU GLUMA PE BANII VICTIMELOR LOR.....
2.   .... trimis de
(21 dec 2011, 12:39:14
O cunosc pe femeia atacata Aurelia , mi-a zis ca vrea sa il ierte pe motiv ca sunt vecini de blocuri . deci talharul va fi liber !
3.   PT FEMEIA ATACATA trimis de
(21 dec 2011, 14:34:06
Doamna gestul care vrei dumneata sa-l faci este o insulta la adresa celorlati cetateni !!! Astai un pericol public doamna!!! Te va ataca di nou sau sigur pe altcineava!! Eu te-as ruga so lasi balta ca ma prinde pe mine si ma omoara parazita asta!! Chiar nu esti contienta ca daca veneai cu capu de burdura erai poate moarta acuma ,lasa-l pe parazit sa stea la parnae!!
4.   Buna rau.. trimis de
(21 dec 2011, 14:52:23
daca o omora ,cine il mai ierta....??? sustin taierea miinii de la cot!!! model LIBIA!!! numai asa scapam de infractorii acestei tari....!
5.   Ptr martinnustiedarisidacuparerea trimis de
(21 dec 2011, 15:34:25
lex inseamna lege, lege pe care tu nu o cunosti, caci legea nu iarta pe talhari chiar daca victima o face....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei