Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 sep 2011 - Anul XVI, nr. 219 (4817)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Hoţii au furat literele din denumirea în maghiară şi germană a Braşovului de la intrarea în oraş

Vineri, 16 Septembrie 2011 (16:00:42)

Primarul municipiului Braşov, George Scripcaru, a sesizat Poliţia, vineri, după ce a observat că de la intrarea în oraş, dinspre Predeal, lipsesc aproape toate litere din denumirea oraşului în limbile maghiară şi germană, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primarul a observat joi dimineaţă că lipseşte o literă din denumirea în limba maghiară a oraşului Braşov, iar vineri a văzut că dispăruseră aproape toate literele din denumirile în limbile maghiară şi germană ale oraşului, respectiv Brasso şi Kronstadt.

"Ieri (n.r. - joi) am văzut că lipseşte un O de la Brasso, iar astăzi, când am trecut pe acolo, am văzut că au dispărut toate literele din Brasso şi Kronstadt şi a mai rămas un singur O de la Kronstadt. E un semn de civilizaţie şi bun simţ. Să ne punem întrebări atunci când vin francezii şi ne fac hoţi să nu ne mai simţim aşa lezaţi, de parcă nu am vedea ce se întâmplă în jurul nostru. Se fură şi litere şi capace de canal, se fură tot", a spus Scripcaru.

Literele erau confecţionate din alamă, primarul menţionând că intenţionează să înlocuiască literele furate cu altele făcute din plastic pentru a nu mai fi tentante pentru hoţi.

"Vineri, la ora 13.00, Poliţia Municipiului Braşov a fost sesizată de Primaria Braşov cu privire la faptul că s-au furat mai multe caractere din inscripţia trilingvă cu municipiul Braşov de la intrarea în oraş dinspre Predeal. Poliţiştii de la Secţia 4 Poliţie s-au deplasat imediat la faţa locului şi au constatat că s-au sustras, prin tăiere, 13 litere din inscripţia trilingvă. Cercetările continuă pentru soluţionarea acestui caz", se arată într-un comunicat al Inspectoraului de Poliţie Judeţean Braşov. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoţii au furat literele din denumirea în maghiară şi germană a Braşovului de la intrarea în oraş.
 Vizualizări articol: 390 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hoţii au furat literele din denumirea în maghiară şi germană a Braşovului de la intrarea în oraş0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei