Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 sep 2011 - Anul XVI, nr. 219 (4817)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Participare

Suceveanul Bogdan Baciu se pregăteşte să reprezinte România la ONU

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fălticeneanul Bogdan Baciu se pregăteşte de plecare în Statele Unite ale Americii, la New York, unde va reprezenta România ca delegat de tineret la Organizaţia Naţiunilor Unite.

Tânărul, care este elev în clasa a XII-a al Colegiului Naţional „Nicu Gane” din Fălticeni, a fost desemnat „Delegat de tineret la ONU”, în cadrul unui concurs cu acelaşi nume la care elevul a participat.

„După trei etape de selecţie, după analiza CV-ului, a scrisorilor de recomandare, a eseului, am ajuns printre primii zece candidaţi. Am mers mai departe şi am ajuns în urma interviului la dezbaterea finală, cu un singur contracandidat şi apoi am primit confirmarea finală”, a declarat Bogdan Baciu, în cadrul unei conferinţe de presă organizată la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava.

Elevul a mai spus că în perioada august – septembrie a mers la Bucureşti şi prin ţară pentru consultări cu toate structurile reprezentative ale tinerilor, pentru a pregăti un raport cu privire la situaţia tinerilor din România.

„În luna octombrie, împreună cu colega mea Alexandra Năstase (President at Romanian Center for International Relations and Security Studies), voi merge la ONU”, a mai spus tânărul. La ONU elevul va participa la Adunarea Generală a Naţiunilor Unite, care se va desfăşura în decursul a două săptămâni.

În cadrul Adunării Generale, Bogdan va trebui ca, într-un discurs de cinci minute, să prezinte o scurtă situaţie a tinerilor români şi a problemelor lor. Elevul va pleca de două ori la New York, prima dată în luna octombrie şi apoi în luna februarie a anului viitor.

Bogdan Baciu este vicepreşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor, preşedintele Consiliului copiilor „Spune, Suceava” şi redactor-şef al publicaţiei „Revista noastră”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveanul Bogdan Baciu se pregăteşte să reprezinte România la ONU.
 Vizualizări articol: 2211 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 8 voturi
Suceveanul Bogdan Baciu se pregăteşte să reprezinte România la ONU5.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei