Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 sep 2011 - Anul XVI, nr. 219 (4817)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tragic

Trei pietoni, omorâţi în accidente într-o singură zi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zi neagră pe şoselele judeţului, miercuri, când trei pietoni au murit în accidente rutiere. 

Prima tragedie s-a produs miercuri dimineaţă, în jurul orei 8.20, pe strada Alexandru cel Bun, în municipiul Suceava. Un bătrân în vârstă de 86 de ani, din Gura Humorului, Ioan A., a fost lovit violent de un autoturism Matiz condus de un şofer în vârstă de 21 de ani, Florin Traian C., domiciliat în Liteni. Impactul s-a produs lângă Centrul Militar Judeţean, în apropiere de o trecere de pietoni. Din păcate, bătrânul s-a angajat în traversare pe lângă locul marcat, pe după o maşină, fără a se asigura, ieşindu-i practic în faţă şoferului de 21 de ani. Cu un grav traumatism la cap, bătrânul de 86 de ani a ajuns la Spitalul Judeţean în comă de gradul III, ulterior decedând.

În jurul orei 11.00, un accident asemănător şi cu un deznodământ la fel de nefericit s-a petrecut pe DN 2E, în Vicovu de Sus.

Conform poliţiei, Vasile C., în vârstă de 83 de ani, localnic, s-a angajat în traversarea drumului prin spatele unui autoturism parcat, fără a se asigura, ieşind în faţa unui autoturism condus de Ioan B., în vârstă de 44 de ani, şi el din Vicov.

Bătrânul de 83 de ani a ajuns în stare foarte gravă la Spitalul Judeţean Suceava, cu un traumatism cranian, fractură de gambă şi fractură de bazin. Din păcate, ulterior acesta a decedat în spital.

Al treilea accident mortal s-a produs în jurul orei 20.30, pe DN 2, în comuna Vadu Moldovei. Conform anchetei poliţiei, localnica Maria P., de 75 de ani, se deplasa pe marginea părţii carosabile, fiind acroşată de o maşină condusă de Bogdan T., un şofer în vârstă de 43 de ani, din Braşov. Şocul impactului i-a fost fatal bătrânei de 75 de ani.

Tot miercuri, şi o tânără de 26 de ani a fost accidentată grav de o maşină în timp ce traversa strada, în zona Bisericii Sf. Andrei din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava. În acest caz, precizează poliţia, victima s-a angajat în traversare regulamentar, pe trecerea de pietoni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei pietoni, omorâţi în accidente într-o singură zi.
 Vizualizări articol: 3148 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Trei pietoni, omorâţi în accidente într-o singură zi5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei