Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 sep 2011 - Anul XVI, nr. 219 (4817)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Modificare

USV a prelungit perioada de înscriere la anumite facultăţi şi masterate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava a prelungit perioada de înscriere la facultate şi la masterat pentru anumite specializări.

Pentru cursurile de licenţă, mai exact pentru înscrierea la facultate, USV Suceava a prelungit înscrierea la cinci facultăţi. La Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, pentru domeniile Calculatoare şi Tehnologia Informaţiei, Inginerie Electronică şi Telecomunicaţii, Inginerie Energetică, Inginerie Electrică, Inginerie şi Management, înscrierile se fac până pe 21 septembrie.

La Facultatea de Inginerie Mecanică, Mecatronică şi Management înscrierile s-au prelungit tot până pe 21 septembrie, la toate domeniile.

Facultatea de Istorie - Geografie a prelungit înscrierea la facultate la domeniile Istorie, Filosofie, Relaţii Internaţionale şi Studii Europene, Ştiinţe Politice şi Asistenţă Socială. Şi la această facultate înscrierile continuă până pe 21 septembrie.

Facultăţile de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării şi de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică au prelungit înscrierile la toate domeniile, dar până pe 16 septembrie, adică astăzi inclusiv.

 

Peste 1.000 de dosare la masterat depuse până acum

În ceea ce priveşte studiile postuniversitare, respectiv cele de masterat, astăzi este ultima zi de depunere a dosarului pentru domeniul Educaţie Fizică şi Sport. Facultatea de  Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor a prelungit până pe 21 septembrie înscrierea la toate domeniile de masterat, la fel şi cea de Inginerie Mecanică, Mecatronică şi Management. Facultatea de Istorie - Geografie face înscrieri la masterat până pe 21 septembrie la domeniile Istorie şi Filosofie.

Astăzi se mai fac înscrieri pentru masterat la toate domeniile din cadrul facultăţilor Litere şi Ştiinţe ale Comunicării, Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică şi Ştiinţe ale Educaţiei.

Perioada de înmatriculări se încheie după cel mult trei zile lucrătoare de la terminarea perioadei de înscrieri. La facultăţile la care toţi candidaţii s-au

înmatriculat până la terminarea perioadei de înscrieri, perioada de înmatriculare se va considera încheiată odată cu perioada de înscrieri.

Până acum, înainte de prelungirea înscrierilor pentru cele câteva facultăţi menţionate, în perioada 8-14 septembrie, la USV s-au depus 500 de dosare de admitere la facultate, cursuri de zi, 157 la cursuri la distanţă şi 41 la continuare de studii. La masterat s-au depus 1.214 dosare de admitere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului USV a prelungit perioada de înscriere la anumite facultăţi şi masterate.
 Vizualizări articol: 837 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
USV a prelungit perioada de înscriere la anumite facultăţi şi masterate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Haha trimis de
(16 sep 2011, 14:03:18
decat sa fac facultatea la aceasta "universitate" mai bine nu mai fac...
1.1  RE: Haha trimis de
(16 sep 2011, 14:57:49
Nomal..fara diploma de Bac nu te poti inscrie.
2.   Comentariu trimis de
(16 sep 2011, 15:09:01
fabricile de diplome nu mai au materie prima si si-au prelungit cu in 3 zile admiterea cine acuma mai vine cand bacu e praf doar cativa care vor sa ajunga p....... cu duploma.
2.1  RE: Comentariu trimis de
(16 sep 2011, 15:39:47
A facut cineva scoala la USV?
3.   Mda trimis de
(16 sep 2011, 23:53:32
usv nu o mai duce mult...de la an la an o sa scada numarul de studenti...
4.   Comentariu trimis de
(17 sep 2011, 08:01:56
URITE AFIRMATII !!!mi-as fi dorit sa primesc diploma asa pe spoance dar nu mia dat nimeni ....chiar am facut scoala si am muncit pt a ma mentine ...cum se explica ca in anu 1 de studiu am fost 180inscrisi si am terminat doar 60??dak ar fi fost fabrica de diplome ne-ar fi dat la toti:-p
4.1  RE: Comentariu trimis de
(18 sep 2011, 19:10:21
Tu scrii in halul asta de analfabetic si mai ai tupeu sa recunosti ca ai o diploma de studii superioare?!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei