Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 sep 2011 - Anul XVI, nr. 210 (4808)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sulfina Barbu: Moţiunea anunţată de USL pe tema subvenţiei e împotriva românilor cu venituri mici

Marţi, 6 Septembrie 2011 (16:41:19)

Preşedintele Comisiei de administraţie a Camerei, Sulfina Barbu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că moţiunea anunţată de USL pe tema subvenţei la căldură "este împotriva românilor cu venituri mici" şi că "alianţa socialistă practică un joc politic de un cinism nemaiîntâlnit".

Barbu a spus că USL "încearcă să creeze panică pe tema subvenţiei la căldură" şi că PDL va încerca să blocheze "dezinformarea" USL, mergând în colegii pentru a prezenta informaţii despre cei care pot primi ajutoare de căldură.

Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a declarat, la rândul său, că este incorect să primească subvenţii cei cu venituri mari, arătând că "subvenţie generală nu se acordă nicăieri în Europa" şi că măsura Guvernului este corectă.

USL va depune la Camera Deputaţilor o moţiune simplă pe tema eliminării subvenţiilor la încălzire, a anunţat, luni, după şedinţa Uniunii, preşedintele PSD Victor Ponta.

El a apreciat că este necesară o dezbatere politică din care cetăţenii să afle adevărul despre ceea ce intenţionează Guvernul Boc, respectiv sărăcirea unui milion de familii.

Guvernul a eliminat subvenţia acoperită de la bugetul de stat pentru energia termică, începând cu iarna 2011-2012, iar primăriile vor decide dacă şi în ce condiţii vor acorda subvenţii din bugetele locale.

Premierul Emil Boc a făcut, vineri, apel la primari şi la autorităţile locale să nu folosească în manieră politicianistă, pe seama populaţiei, facturile la întreţinere din iarna care urmează şi să acorde subvenţia cel puţin la nivelul anului trecut. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sulfina Barbu: Moţiunea anunţată de USL pe tema subvenţiei e împotriva românilor cu venituri mici.
 Vizualizări articol: 507 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sulfina Barbu: Moţiunea anunţată de USL pe tema subvenţiei e împotriva românilor cu venituri mici0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei