Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 sep 2011 - Anul XVI, nr. 210 (4808)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Milici: La şcoala de vară, tinerii din PD-L au asistat la un concurs de jigniri la adresa opoziţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele PSD Suceava, Ovidiu Milici, consideră că tinerii democrat-liberali care au participat la şcoala de vară organizată la sfârşitul săptămânii trecute la Eforie Nord nu au făcut altceva decât să asiste la un concurs de jigniri la adresa opoziţiei, venite din partea liderilor PD-L.

Milici a spus că în loc de dezbateri pe teme politice, tinerii din PD-L au asistat la un concurs de atacuri venite din partea seniorilor acestei formaţiuni politice.

„În opţiunea noastră, această şcoală de vară a fost o colecţie de jigniri şi nu a oferit nici o soluţie. Practic, la această şcoală de vară liderii PD-L s-au dat în petec în faţa unor tineri care nu au vorbit, nu şi-au expus nici un punct de vedere, ci doar au asistat la concursuri de atacuri şi jigniri la adresa opoziţiei lansate de greii din partid”, a declarat Milici.

De asemenea, el a adăugat că din acest punct de vedere şcoala de vară a tinerilor democrat-liberali s-a transformat într-un „stand-up comedy politic marca PD-L”.

Vicepreşedintele PSD Suceava a mai spus că prin atacurile şi jignirile la adresa opoziţiei, liderii naţionali ai PD-L au dat un semnal prost tuturor tinerilor din România. Ovidiu Milici a arătat că după discursurile seniorilor din PD-L, tinerii au înţeles că dacă vor să devină politicieni buni trebuie să jignească şi să fie agresivi.

„Ce am reţinut de la această şcoală este că Traian Băsescu intenţionează să-l schimbe pe Emil Boc de la preşedinţia PD-L şi să-i ofere funcţia pe tavă doamnei Elena Udrea. De asemenea, am reţinut că Sebastian Lăzăroiu nu este nici pe departe ministrul Muncii, sau nici măcar nu se ocupă de atribuţiile din fişa postului, ci mai degrabă este omul care se ocupă cu injectarea de optimism în rândul armatei tot mai dispersate a PD-L. Şi s-a mai demonstrat un singur lucru. PD-L nu este interesat de o bună guvernare, ci de a-şi modifica brandul de partid sau de a-şi schimba culorile”, a mai spus Ovidiu Milici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Milici: La şcoala de vară, tinerii din PD-L au asistat la un concurs de jigniri la adresa opoziţiei.
 Vizualizări articol: 934 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Milici: La şcoala de vară, tinerii din PD-L au asistat la un concurs de jigniri la adresa opoziţiei5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   LOL trimis de
( 6 sep 2011, 11:01:30
Mai Dl. Milici, macar au invatat ceva: comunicare politica si idei, pareri. La TSD ce ii invatati? Acolo se face o petrecere, o betie si toata lumea e fericita. Dl. Milici, eu cred ca ar trebui sa educati tinerii din TSD, nu de alta, dar va faceti de rusine iar atunci cand lipsesc prosoapele de prin hotelurile din Bucuresti, sau adorm beti pe langa usile hotelului.
1.1  RE: LOL trimis de
( 6 sep 2011, 21:08:44
Nu te pot contrazice !laughinglaughing
2.   LOL trimis de
( 6 sep 2011, 11:20:07
Il citez pe dl. Milici: "liderii naţionali ai PD-L au dat un semnal prost tuturor tinerilor din România". Ba, dar liderii vostri politici ce fac ma? Mai tii minte cand a venit Victoras Ponta si a zis ca "masina de furat voturi a pdl-ului a functionat mai bine" ? Eu zic sa te uiti in propria ograda si sa vezi cum are loc o sedinta la al vostru partid politic iubit TSD. Ma bufneste rasul cand aud declaratiile dumneaviastra si cand stiu cum sunt tinerii din TSD. Sunteti toti niste LOL !
3.   Usl trimis de
( 6 sep 2011, 12:12:12
Milici alt loser penibil.Usl-l la Suceava e O (zero).
4.   * trimis de
( 6 sep 2011, 12:38:19
Nu e criză !!! Băse insistă că NU e criză !
Austeritatea severă e , doar ... preventivăhappy
Se uită chiorâş .. nici un semn de la baliză
Nu-I criză ! (deci) s-o punem de-o masă festivă !

Viitor de aur ţara noastră are
Şi-un prezent ... încărcat de sapienţă
Cânţi singur pe Titanic , Traiane
Lasă-ne nouă barca de salvare ( puţină decenţă .. ) !

Reforma Statului merge ( oablea ) înainte
Troia românească are ( văd ) de toate
Flutur e Ulise ( un mai mic preşedinte ) rolling on the floor
Elena nu-i simpla femeie , e ... MAJESTATEraised eyebrows
4.1  RE: * trimis de
( 7 sep 2011, 08:20:30
ABCDARULE! Inca nu am intalnit in viata un prost mai insistent ca tine. Esti rugat, ironizat, sfatuit, batjocorit sa ne lasi , si tu NU si NU. Insisti sa ne demonstrezi mereu ca nu esti numai prost ci ca esti si bolnav. Viziteaza Socola , acolo poti scrie ce vrei

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei