Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 sep 2011 - Anul XVI, nr. 206 (4804)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Programul "Litoral pentru toţi" începe joi, tarife cuprinse între 179 şi 549 de lei pe sejur

Joi, 1 Septembrie 2011 (13:09:20)

Turiştii care merg la mare începând de joi se vor bucura de preţuri mai mici la cazare odată cu începerea ediţiei de toamnă a programului "Mini preţuri de vacanţă - Litoralul pentru toţi", ei având de ales, în perioada 1 septembrie - 15 octombrie, între hoteluri de la o stea la cinci stele.

Potrivit unui comunicat al Asociaţiei Litoral - Delta Dunării, oferta programului este variată, cuprinzând hoteluri de la una şi cinci stele, cu tarife cuprinse între 179 şi 549 de lei pe sejur.

Astfel, pentru şase nopţi de cazare, preţul va fi de 179 de lei la un hotel de o stea, fără mic dejun, 209 lei la un hotel de două stele, fără mic dejun, sau de 279 de lei, cu mic dejun inclus, 249 de lei ori 379 de lei la hotelurile de trei stele cu sau fără mic dejun, respectiv de 439 de lei la un hotel de patru stele şi 549 de lei la unul de cinci stele, ambele tarife având micul dejun inclus în preţ.

Până în prezent în program sunt înscrise aproximativ 60 de hoteluri, echivalentul a 5.000 de locuri de cazare pe întreg litoralul românesc.

Turiştii care cumpără aceste pachete beneficiază de un voucher de atracţii, care le va permite intrarea gratuită la unul dintre obiectivele de interes turistic din Constanţa: Acvariu, Muzeul de Istorie şi Arheologie şi Muzeul de Artă Populară.

Programul este susţinut şi promovat de către Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism - ANAT şi patronatele hoteliere de pe litoral. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Programul "Litoral pentru toţi" începe joi, tarife cuprinse între 179 şi 549 de lei pe sejur.
 Vizualizări articol: 591 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Programul "Litoral pentru toţi" începe joi, tarife cuprinse între 179 şi 549 de lei pe sejur0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei