Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 aug 2011 - Anul XVI, nr. 181 (4779)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Deputaţii au călătorit, în iunie, din SUA până în Cambodgia, cheltuind peste 180.000 de lei

Miercuri, 3 August 2011 (16:57:12)

Deputaţii au cheltuit, în luna iunie, pe deplasările în străinătate, în destinaţii precum SUA, Germania, Franţa sau Cambodgia, peste 180.000 de lei, banii fiind alocaţi transportului, cazării şi diurnelor aferente.

Deputaţii au mers, în iunie, în 23 de delegaţii în străinătate pentru îndeplinirea unor misiuni cu caracter temporar, destinaţiile incluzând ţări precum SUA, Franţa, Germania, Danemarca, R. Moldova, Cambodgia, Grecia, Ungaria, Bulgaria sau Macedonia, potrivit informaţiilor postate pe site-ul Camerei Deputaţilor.

Delegaţiile de deputaţi au participat la diferite lucrări ale organizaţiilor internaţionale, subiectele acestora fiind diferite şi vizând de la lupta împotriva HIV/SIDA (deplasarea în Cambodgia), până la fotbal (deplasarea în Ungaria).

Cea mai lungă deplasare a fost de 17 zile, în SUA, a costat 5.345 de lei şi a fost făcută de către deputatul Mircea Lubanovici.

Cea mai mare sumă cheltuită în luna iunie a fost în cuantum de 22.276 lei şi a fost alocată participării la reuniunea Comisiei pentru probleme economice şi dezvoltare a APCE.

Suma de 22.276 lei a fost cheltuită pe transportul (la Paris, Strasbourg şi Bruxelles), cazarea şi diurna a trei parlamentari, participarea desfăşurându-se pe durata a şapte zile.

Cea mai mică sumă a fost în cuantum de 322 de lei, aceasta fiind cheltuită pe transportul în Ungaria a 14 parlamentari, pe o durată de trei zile, aceştia fiind prezenţi la turneul interparlamentar de fotbal organizat de Parlamentul Ungariei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputaţii au călătorit, în iunie, din SUA până în Cambodgia, cheltuind peste 180.000 de lei.
 Vizualizări articol: 483 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputaţii au călătorit, în iunie, din SUA până în Cambodgia, cheltuind peste 180.000 de lei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei