Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 aug 2011 - Anul XVI, nr. 181 (4779)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ultraj

Poliţişti de frontieră agresaţi de localnici, la Izvoarele Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O pensiune din localitatea Izvoarele Sucevei a fost, luni noapte, scena unui conflict dintre patru poliţişti de frontieră şi un grup de localnici. Dispeceratul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) Suceava a fost anunţat luni noapte că, pe raza localităţii Izvoarele Sucevei, un grup format din mai multe persoane a adresat injurii şi a agresat patru poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Izvoarele Sucevei, poliţişti care se aflau în timpul liber.

Mai exact, grupul de turbulenţi le-a reproşat poliţiştilor de frontieră că nu-i lasă să facă contrabandă cu ţigări şi nu cooperează cu ei în acest sens, mai mult, oamenii legii au fost atacaţi pe la spate în momentul în care intenţionau să părăsească pensiunea. La faţa locului s-a deplasat echipa de intervenţie a IJPF Suceava şi lucrători din cadrul compartimentului combaterea infracţionalităţii transfrontaliere al Sectorului Izvoarele Sucevei, totodată fiind anunţată şi Politia Câmpulung Moldovenesc. Poliţiştii de frontieră au aplanat conflictul şi au restabilit ordinea publică, fiind solicitată o ambulanţă, deoarece unul dintre agenţii poliţiei de frontieră fusese lovit în cap şi necesita îngrijiri medicale.

Au fost reţinute patru persoane, Ciprian M., în vârstă de 19 ani, Alin P., de 22 de ani, Daniel D., de 21 de ani, şi Mihai S., de 24 de ani, care au fost conduse la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Izvoarele Sucevei pentru cercetări. Faţă de cei patru s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, precum şi loviri şi alte violenţe, cazul urmând a fi declinat spre soluţionare către Poliţia Câmpulung Moldovenesc, se mai arată într-un comunicat al IJPF Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţişti de frontieră agresaţi de localnici, la Izvoarele Sucevei.
 Vizualizări articol: 3427 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 6 voturi
Poliţişti de frontieră agresaţi de localnici, la Izvoarele Sucevei4.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 3 aug 2011, 11:38:31
mi se pare normal.tinerii au mare dreptate.de ce politistii de frontiera sa faca bani din contrabanda si ei nu?
2.   Ha ha trimis de
( 3 aug 2011, 11:39:15
4 pustani au batut 4 politisti de frontiera. Inteleg ca erau in timpul liber acesti polististi insa nu inteleg cum de si-au pierdut abilitatile profesionale.
2.1  RE: Ha ha trimis de
( 3 aug 2011, 18:37:50
Uita-te aici, militieni de la D.P.I.R. laughing:))
w w w . v p l a y . r o / w a t c h / 4 a 3 q 3 2 d t /
3.   Ce bine-mi pare!!!! trimis de
( 3 aug 2011, 12:11:26
:))) Ce ma bucur!!!!!!! Politistii sunt smecheri numai cand sunt 5-6 intr-un birou contra unui infractor. Dau in el ca in sacii de cartofi...ca dehhh...sunt cei mai smecheri politisti. Insa cand sunt fata-n fata...sunt vai de steaua lor. Bine le-au facut..sa le mai iasa mofturile din cap.Toti putzoii care au terminat 2 ani de "postliceala"la Oradea se cred mari chestori.
3.1  RE: Ce bine-mi pare!!!! trimis de
( 3 aug 2011, 12:39:54
ti-ar fi parut la fel de bine daca era frate-tu politist sau alt membru al familiei si ar fi luat o lovitura-n cap?
3.2  RE: Ce bine-mi pare!!!! trimis de
( 3 aug 2011, 14:22:43
ai dreptate toti putzoi au terminat 2 ani de "postliceala" mai sunt aia care nici pe aia n-au facut-o si sunt politisti....dar au mai ramas prostii aia care n-au intrat si comenteaza de restu prin ziare....TU CATE CLASE AI DESTEPTULE???sau sa-ti zic viteazule...ca tu le tii piept la 4 prosti la cat esti de viteaz.
3.3  RE: Ce bine-mi pare!!!! trimis de
( 3 aug 2011, 15:20:59
Cei de la izvoarele sucevei pot fi victime colaterale. Nu ii cunosc, iar aici imi asum greseala de a-i fi catalogat. M-am referit la marea majoritate a politistilor. Am prieteni multi din randul politistilor, nu putini s-au laudat cu bataiile pe care le administrau prin birouri, unor oameni care pana la o judecata, pot fi nevinovati. Nu pot fi de acord ca unii se duc la munca, platiti din bani publici..deci si ai mei si se comporta exact ca niste infractori. De asta putina corectie nu le strica celor care de atatea ori trateaza cu superioritate restul oamenilor.

@cornelo-Spre informatia ta, nu m-a pasionat meseria si nu am incercat niciodata sa ma inscriu la vreo scoala de militieni..am un serviciu care imi permite sa intru si pe net. Iar referitor la cate clase am...cu 2 mai multe ca tine..militian ofensat ce esti.
3.4  RE: Ce bine-mi pare!!!! trimis de
( 3 aug 2011, 15:40:41
daca ai avea cu 2 clase mai mult ca mine nu te-ai face prost singur....scuze ca-ti zic si citez :"De asta putina corectie nu le strica celor care de atatea ori trateaza cu superioritate restul oamenilor.".Du-te la pascut prietene sau mai bine la spalat WC prin afara ....dob**** arogant ce esti.
3.5  RE: Ce bine-mi pare!!!! trimis de
( 5 aug 2011, 11:50:27
Cel care da dovada de prostie esti tu cornelo, scrie si in fisa postului pe care o ai ca tre sa fi prost. Eu ti-am adus argumente pertinente de ce consider ca e bine sa se intoarca si roata, sa mai incaseze bataie si politistii, sa nu o mai faca pe zbirii. Omul prost cand nu are replica se apuca sa injure...exact ca tine.
Apropo...stii cazul de acu vreo 2-3 ani cand 2 colegi de-ai tai dormeau frumos in masina in vama la Izvoare...si au avut ghinionul sa fie treziti de un control? Ei bine..eu vreau politisti profesionisti, e drept ca si legea nu e de fiecare data de partea voastra, insa daca tot platesc taxe si impozite, din care sunteti platiti voi..atunci vreau sa stiu ca banii care mi s-au luat au fost folositi corect. Si nu pe niste politisti alfabeti, inculti,corupti,zbiri,aroganti si lenesi care nu-si fac datoria.
3.6  RE: Ce bine-mi pare!!!! trimis de
( 5 aug 2011, 11:54:42
@analfabeti..pardon.
4.   Lamurire trimis de
( 3 aug 2011, 14:58:31
Inca din 2005 o simpla dictare scrisa ar fi lamurit si problema
pregatirii si a permiselor auto si permiselor de port arma si a bacalaureatului,etc.
La inghesuiala s-ar fi aflat si despre investitiile de la unitate,si despre contrabanda de la limita 610 in special derulata sambata noaptea intre orele1-3.se vad farurile cand coboara Halatuca chiar de la unitate!!!!!!!!
Dealtfel,unii protectori,nu mai sunt in functii iar,padurile de pe granita au cam disparut,comandantul suprem care era si bucatareasa s-a pensionat si uite asa au cam ramas ai nimanui unii ,,politisti''intrati in ,,trepidatii''.
5.   Intrebare de baraj trimis de
( 3 aug 2011, 15:38:50
dar acei domni politisti de frontiera ce cautau la pensiune? se cazau acolo sau luau cina? nu trebuiau sa fie pe granita sa pazeasca hotarele tarii? sau erau in timpul liber? pai daca erau in timpul liber, tot in gasca umbla?
5.1  RE: Intrebare de baraj trimis de
( 3 aug 2011, 22:20:34
"poliţişti care se aflau în timpul liber."
Pai, ei tot asa umbla si in timpul liber ca doar hainele nu le predau cand ies din schimb. Le tin acasa, in masina, si doar cand intra in locuri publice nu au voie sa fie MILITIENI. Nu au dreptul de a intra in locuri publice si de a consuna nimic in timpul serviciului. Ei umbla in grupuri de cae o echipa, sau asa, ca`ntre prieteni, si daca prind ceva, e bine. Merg singuri si cauta "prada" prin baruri, terase, cafenele.Am bunici in Dersca un sat dupa Siret situat pe granita cu Ucraina si stiu exact ca acolo politai de frontiera stau zi de zi in baruri si consuma alcool chiar si in timpul serviciului. Uneori fac abuz de gradul pe care`l are el acolo, o functie ocupata cu 2 clase primare si o luna de gradinita. Ca voiau sa imi dea amenda ca am stat 2 zile la tara si nu mi`am facut viza de flotant. Jegosii, ei cara masini intregi de tigari. Merg cu voi daca vreti sa va duc sa vedeti unde stau papagalii astia la panda si cum stau cu cartusele de tigari in masina.
6.   S-o credeti voi trimis de
( 3 aug 2011, 15:39:26
voi astia "destepti" stiti care sunt drepturile si atributiile politistilor?
sunt si pe internet
daca ar fi fost ca voi "cei ce se simt" "salbatici" ar fi sarit la batae la acele persoane care au facut scandal.dar dupa cum legea ii protejeaza pe contravenienti si nu pe politisti,acestea din urma in ciuda drepturilor pe care le au
7.   S-o credeti voi trimis de
( 3 aug 2011, 15:45:24
credeti ca este normal ca unn politist sa fie injurat si batjocurit pentru simplu motiv ca i-si face treba?
Unde sunt acum institutiile care atunci cand greseste un politist sar repede sa-l jupoae,parca stiam ca ,conform constitutiei toti sunt egali
8.   S-o credeti voi trimis de
( 3 aug 2011, 15:47:37
BREANA """"""""""""""SI POLITISTII SUNT OAMENI"si au dereptul la o viata privata ,si nu cred voi stiti sa-i pretuiti asa cumk ar merita
9.   PTR BREANA trimis de
( 3 aug 2011, 16:30:57
Acolo mai mult pazeste d-na Vicky R.si cainii acesteia.Daca apare o masina suspecta sau persoane sau remorci suna la unitate iar dupa un timp apare patrula[le auzi bocancii de la Trifan tocmai],gafanind ,deh,burta ,priviri speriate-poate fi si o masina cu sefi,si deodata devin aprigi paznici ai hotarelor.Personal am fost oprit cu masina 2006 de o astfel de imitatie de politist,a privit pe sub masina,s-a uitat lung la permis[e de profesionist o fi observat mai multe categorii] probabil ii parea suspecta diferentade culoare dintre masina si permis,a vinturat procesul verbal probabil aratand ca-l are,insa avea si o mai mare problema,nu pre avea cine sa-l completeze.Am aflat ce-i poate scrisul,iar in cazul unei amenzi doar ca sa aiba cu ce se lauda,as fi corectat cu rosu acel proces-verbal si l-as fi dat in presa cat si lGPF.Puteti depista astfel de cazuri,procedand cum v-am spus.Basca,unii mai fac si DREPTUL.Tiii,drace,-Doamne iarta-ma!
10.   Interesele dicteaza comentariile ! trimis de
( 3 aug 2011, 17:17:23
Nu voi intra in polemica cu nimeni ci voi spune doar o parere pe cat posibil pertinenta . Ma informez din presa despre contrabanda cu tigari , si am aflat ca in celelalte zone ale frontierei au fost mult mai multe cazuri de contrabanda cu tigari , fata de Izvoarele Sucevei si de aici trag concluzia ca ori politisti sunt fermi si nu permit acest lucru , ori se lucreaza la mica intelegere si nu iese la iveala contrabanda . Inclin sa cred ca politisti isi fac datoria si de aceia au fost agresati .
11.   :)) trimis de
( 3 aug 2011, 18:02:32
Dita animalele de la frontiera batuti de niste baietzasilaughing foarte bine le-au facut trebuia sa le ia pistoalele si sa-i alerge pe acolo sa joace ratele si vanatoriilaughing) Cica atacati pe la spate..vrajeala !
12.   Bingo trimis de
( 3 aug 2011, 18:04:30
Varianta 2 cea castigatoare.Ati putea primi un premiu --7zile la Obcioara,fara cazare, masa si transport in rest totul e gratuit.
Intrebare:
DACA UNII POLITISTI AU CRESCUT IMPREUNA CU VIITORII CONTRABANDISTI CHIAR O SA TRAGA DUPA EI?
DAR DACA SOTIA POLITISTULUI LUCREAZA SAU ARE UN MAGAZIN,MARFA DE TOATE FELURILE CINE O ADUCE? PRIN ABSURD,DAR NICI O TORNADA NU TE POATE FERICI CU ATAT MARFA VARIATA.NU-I ASA?
12.1  RE: Bingo trimis de
( 3 aug 2011, 18:16:45
nu nu..eu am zic "contrabandistii" sa traga dupa eiwinking..si nu sunt contrabandisti..cine a scris articolul nu stie cu ce se mananca aialaughing
13.   Clarificare trimis de
( 3 aug 2011, 20:24:13
Bingo valabil ptr MODERAT.Ai postat intre timp!
14.   Comentariu trimis de
( 3 aug 2011, 22:34:57
pidarilor ce stiti voi de contrabanda

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei