Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 aug 2011 - Anul XVI, nr. 181 (4779)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Fantezii cu fundaşul Bănel

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Era o vreme când câteva selecții la națională asigurau licitația pentru un jucător. Era şi asta o treabă cusută cu aţă albă, dar măcar era un indicator important. Acum se întinde coarda la maximum cu Bănel Nicoliţă. Aflăm cu stupoare că a fost convocat pentru a acoperi postul de fundaş dreapta. Cu ceva timp în urmă, influențabilul urechist Gigi Becali dădea pe goarnă la teve (unde altundeva?!) că domnul Piți îi spusese lui în particular că folosirea lui Bănel ca fundașeste falimentară. Acum, când opinia publică n-ar mai fi înghițit reevaluarea lui Bănel pe postul care l-a consacrat, ni se aruncă gogorița asta. O spun răspicat: dacă peste o lună, la primul meci oficial, cel cu Franța, Bănel se va afla pe teren ca fundaş, înseamnă că ne-am bătut joc de şansele pe care le mai aveam pentru locul de baraj. Dacă-l vom vedea ca mijlocaş, măcar vom şti că Piți a pregătit meciul pentru 0-0, ceea ce n-ar fi exclus să-i iasă pentru simplul motiv că şi francezilor le convine. Sper ca Pițurcă să-şi satisfacă fanteziile cu Bănel fundaş la sesiunea asta de antrenament-cantonament, eventual și la meciul amical cu uzbecii, dacă o fi să fie. După care, la meciurile care contează, să-l folosească pe Săpunaru pe respectivul post, un lucru pe care l-ar face orice om cu capul pe umeri. N-o fi Săpunaru vreunul după care să te prăpădești ca integritate, doar am relatat episodul cu măscările de la meciul cu Bosnia, dar latura sa profesională trebuie valorificată. Să fii titular la cea mai spectaculoasă şi eficientă echipă, după Barcelona, nu-i de colea. Cum Mutu s-a retras din prim-planul performanţei la nivel de club, iar Chivu s-a retras de tot, vrem, nu vrem, Săpunaru a devenit singurul tricolor implicat în evenimente de top în fotbalul mare. Cum ar fi, ca selecționer, să-l dai la o parte pentru a-i face loc lui Bănel, fundaşul?!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fantezii cu fundaşul Bănel.
 Vizualizări articol: 677 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fantezii cu fundaşul Bănel0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei