Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 iul 2011 - Anul XVI, nr. 165 (4763)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cseke: În august va fi o rectificare bugetară; la sănătate trebuie să fie una pozitivă

Vineri, 15 Iulie 2011 (17:56:47)

Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat, vineri, că, din informaţiile sale, o rectificare bugetară se va produce la începutul sau mijlocul lunii august, iar ministerul pe care îl conduce "trebuie" să beneficieze de o rectificare pozitivă, suma cerută fiind de 4,4 miliarde de lei.

Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat, într-o conferinţă de presă, că a solicitat 4,4 miliarde de lei la rectificarea bugetară, din care o mare parte pentru bugetul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS).

Cseke a subliniat că nu există o relaţie de subordonare între Casă şi Ministerul Sănătăţii, CNAS având deplină autonomie, însă percepţia publică este că ministerul trebuie să se ocupe, motiv pentru care a "semnalat" aceste probleme.

"Din informaţiile mele, rectificarea de buget va fi la începutul-mijlocul lui august. Stringente sunt programele naţionale de oncologie, diabet şi de boli cardiovasculare", a spus Cseke.

Ministrul a adăugat că o sumă de aproximativ 100 de milioane de lei va fi investită în acest an în mijloace de transport urgenţă.

"Am încheiat contracte pentru până la 1.500 de mijloace de transport la servidciile de Ambulanţă şi SMURD, din care 230 vor fi pentru acest an. Scopul este să schimbăm total mijloacele de transport mai vechi de şapte-opt ani", a spus el.

Întrebat dacă exclude posibilitatea ca rectificarea de buget în ceea ce priveşte Ministerul Sănătăţii să fie negativă, Cseke a spus că ministerul pe care îl conduce "trebuie" să beneficieze de o rectificare pozitivă.

"Nu este exclus nimic, dar chiar nu cred, trebuie să fie o rectificare pozitivă pentru sănătate", a afirmat Cseke. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cseke: În august va fi o rectificare bugetară; la sănătate trebuie să fie una pozitivă.
 Vizualizări articol: 425 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cseke: În august va fi o rectificare bugetară; la sănătate trebuie să fie una pozitivă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei