Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 iul 2011 - Anul XVI, nr. 165 (4763)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Disconfort şi nemulţumiri

Liberalul Vornicu îl trage de brăcinari pe primarul Lungu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liberalul Corneliu Vornicu şi-a exprimat dezamăgirea vizavi de modul în care este administrat municipiul Suceava şi i-a cerut socoteală primarului Ion Lungu. Nemulţumirea lui Vornicu a plecat de la lucrările pentru iluminatul public, care au dus la apariţia de noi gropi în Suceava.

“Este practic de neînţeles cum după nefasta experienţă cu firmele ce au executat lucrări de reabilitare a reţelei de apă şi canalizare, şi care au transformat oraşul Suceava într-un şantier mizerabil, cu tranşee lăsate neastupate cu lunile, acum să faci aceeaşi greşeală cu stâlpii de iluminat, când sapi gropile şi tranşeele cu o lună înainte, şi pe care le laşi în voia sorţii pentru că colaboratorii pe care ţi i-ai ales nu au livrat încă stâlpii contractaţi şi anunţă că nici nu-i vor livra până în luna august”, a spus Vornicu.

Acesta îl acuză pe primarul Lungu de disconfortul creat sucevenilor, dar şi de faptul că nu ia măsuri şi nu aplică sancţiuni împotriva firmelor care lucrează prin oraş şi nu-şi respectă termenele de execuţie. O altă problemă ridicată de Corneliu Vornicu este aceea că lucrările se derulează exact în locurile unde acum câteva săptămâni s-au plantat flori şi s-au vopsit trotuare, ceea ce denotă o lipsă totală de strategie şi viziune.

 

Lipsa spaţiilor verzi, o problemă majoră a Sucevei

Corneliu Vornicu a ţinut să vorbească şi despre spaţiile verzi din municipiul Suceava care dispar pe rând şi în locul cărora apar garaje, blocuri şi terase, de cele mai multe ori fără să se respecte nici o normă de urbanism sau arhitectură.

„În Suceava, fiecare care a putut avea o mică pilă la primarul portocaliu a reuşit să concesioneze orice, inclusiv spaţiul verde, în acest context nefiind de mirare că spaţiul verde a devenit o raritate, iar Suceava s-a transformat într-un oraş plin de praf şi cenuşiu”, a menţionat Vornicu.

Liberalul a arătat că în Suceava există 22 mp de spaţiu verde pe cap de locuitor, sub media prevăzută de normele europene, de 26 mp, iar dacă nu se vor lua măsuri serioase situaţia s-ar putea înrăutăţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalul Vornicu îl trage de brăcinari pe primarul Lungu.
 Vizualizări articol: 753 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Liberalul Vornicu îl trage de brăcinari pe primarul Lungu3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Titlul articolului trimis de
(15 iul 2011, 13:31:08
Cred ca titlul articolului este neinspirat. Expresia cu tragerea de bracinari se refera la cu totul altceva decat vrea sa reiasa din continutul acestui articol.
2.   Vornicu,aveti dreptate!E nevoioe-luati ATITUDINE! trimis de
(15 iul 2011, 20:10:41
Prea se cred de neinlocuit si-si bat joc de mult timp de noi! Mereu dau explicatii puerile dar sucevenii tac, nu iau atitudine...dee, educatia comunista!
Suceava arata din ce in ce mai rau si ne sufocam din cauza nepriceperii conducatorilor!
3.   Vornicu,aveti dreptate!E nevoie sa luati ATITUDINE trimis de
(15 iul 2011, 20:14:59
Sv. este cu adevarat mizerabila. Spatiile VERZI dispar treptat iar norii de praf de pe ,,bulevardele noastre’’duc mizerie peste tot! Spatiile verzi din Suceava sunt din ce in ce mai rare, iar cele ramase dispar fara mila! Lipsa de oreientare si educatie a ,,stralucitilor” conducatori si lipsa bunului simt, a dus la situatia asta!

_Linga PATINUAR (partea dreapta) s-a ,,ras* parculetul, ca de, erau prea multe si… alt loc nu s-a mai gasit!?

_.Pe Cartodrom,in loc de Parcul Copiilor, cum se promisese, s-au facut blocuri mari, cu apartamente mici, dar si vilisoare!

Copacii iarba, florile, spatiile de joaca, in viziunea primariei sunt doar sursa lor de imbogatire? Uitati-va ce parcuri au cei din Botosani, Piatra Neamt,etc. la
Nu va mai saturati de spagi ,,dragilor*?
Pacat ca nu luati exemlul ungurilor!
4.   ,,Liberal'? trimis de
(15 iul 2011, 23:29:25
Este adevărat '' liberalule Vornicu'',orice trepadus care a avut o pilă la ''puliticianul din Romanica'''a papat bani publici din contracte cu statul,comisioane,spagi,salari şi functii de consilieri de exemplu.Nu-i aşa ?Numai că astazi, birepetentul din zona deltei ''Crinutza'' s-a cuplat cu ''carlanul naravas Kermit '' şi ''basinosul Felix'' formand ''USL'',o structura comunisto-securista în interes personal sau de grup.Asadar,unii au papat bani aiurea când ''duduia economia'',dar nu sunteţi dvs acela,alţii întotdeauna sunt vinovatii.
5.   SPATIUL VERDE DE ACASA trimis de
(17 iul 2011, 22:38:32
Nenea ziaristu' vezi ca MADEINPRELIPCA ti-a explicat sensul expresiei tale trantite ca titlu cu un continut lesinat. Ce spune fostu viceprimar despre spatiul verde al sucevei ... ca a fost diminuat.. ??? posibiil.. dar dumneata nene ziaristule , nu se poate sa nu fi aflat , chiar acest vigilent liberal care observa schimbarile de mediu cum clipeste , are aduse acasa la el ceva suprafete de iarba verde din zona METRO. Era bine sa-l fi intrebat daca bunica-sa are ceva ciolane ingropate pe acolo sau Vornicul si-a ingropat propriu sau ciolan pe prorietate in vremea cand avea harletul conducerii primarie.
.. Sugestia mea e ca Vornicu fiind oarecum mai scund decat Lungu , sa nu-i umble la bracinar ca cine stie , fereasca domnu de nenorocire ... daca Lungu din cauza caldurii nu poarta nimic sub izmene.. o neatentie ..si-i sare dihorul intre ochi...
si ar fi pacat pentru Partidul Liberal pentru asa o pierdere .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei