Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 iul 2011 - Anul XVI, nr. 165 (4763)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Îngheţaţi sezonul!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După o vacanţă care parcă nici n-a fost, tranziţia către fotbal se face chiar de duminică. Sezonul începe prin măsurarea forţelor între premiantele ediţiei trecute, campioana Oţelul şi câştigătoarea Cupei, Steaua. Este adevărat, mai întâi şi-au arătat muşchii cei de la Gaz Metan, dar nimeni nu i-a văzut fiindcă meciul medieşenilor din preliminariile Ligii Europa nu a interesat vreuna dintre televiziunele astea de sport, care ne-au adormit toată vara cu tot felul de amicale obscure. Oricum, noul sezon stă să înceapă sub nişte auspicii dezolante. Echipele care sunt trecute acum pe site-urile ligii şi federaţiei, ca făcând parte din Liga I, n-au căpătat încă legitimitate de la TAS. De unde acum două luni lupta la titlu şi spera la grupele Ligii Campionilor, Poli Timişoara nu numai că stă agăţată de decizia tribunalului sportiv, dar s-a trezit pusă sub sechestru de fisc. Consecinţa ingineriilor lui Iancu, un tip căruia îi lipseşte foarte puţin pentru a primi titlul de gropar al echipei fanion din Banat. Altă zonă, altă echipă fanion, alt gropar. Universitatea lui Mititelu riscă dezafilierea. Între timp, Unirea Urziceni chiar şi-a dat obştescul sfârşit. Dar măcar ea nu era echipă fanion decât pentru suporterul acela singuratic. Bucşaru şi-a ales o victimă de la periferie. Steaua şi, mai nou, Rapidul nu ştiu încă unde vor juca meciurile de pe teren propriu. Ca acest spital de campanie, şi în acelaşi timp de nebuni, să fie complet, s-a petrecut deja o demisie de antrenor, Conceicao de la Braşov. Cu un asemenea potenţial pestilenţial, echipele n-ar mai trebui băgate în cantonament, ci în carantină. Iar sezonul să fie îngheţat, aşa cum nu s-a întâmplat niciodată cu anul şcolar, deşi ar fi picat atât de bine pentru candidaţii la bacalaureatul ce tocmai s-a încheiat. Mult mai atractiv va fi campionatul Under 19, programat parcă anume la concurenţă cu primele etape din Liga I. Dar ce nu e mai atractiv decât balamucul lui Corleone?!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Îngheţaţi sezonul!.
 Vizualizări articol: 862 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Îngheţaţi sezonul!5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei