Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 iul 2011 - Anul XVI, nr. 165 (4763)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


Pufoaica de vară

Gigi Becali a prins o ştiucă televizată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cu Gigi Becali ne-am lămurit cu toţii de mult, mai ales de când face ţara de râs, în calitate de europarlamentar. Un om sub medie din toate punctele de vedere, inclusiv acela al decenţei. Un tip simplu, needucat, care s-a văzut confruntat cu o popularitate nemeritată şi a luat-o, cumva explicabil, razna de tot.

Îmi amintesc cum, în urmă cu câţiva ani, a interzis să se cânte un imn rock al formaţiei „Queen” la începerea meciurilor echipei „Steaua”, reluând teza bisericii, veche şi penibilă, că muzica rock transpune la chitară, orgă şi baterie temele Diavolului. Pe deasupra, solistul formaţiei „Queen” era homosexual, iar puritanul de el nu putea tolera ca un homalău să cânte pe stadionul său.

         Pe unul ca Gigi Becali, ca să îl pedepseşti, trebuie să îl sechestrezi într-un loc retras şi să-i arzi în faţa ochilor munţi de CD-uri cu submuzică de Nicolae Guţă şi Florin Salam-Parizer, sau ce alte idioţenii o mai asculta el.

Ca să îl chinui, trebuie să îl sileşti să înveţe pe de rost câteva strofe din „Luceafărul”. Trebuie să îi confişti portţigaretul din care fumează cu fentă – apropo, aia nu e „iarba dracului” ? – şi să-l îndopi cu bombonele „Mentosan”. Trebuie să îi jupoi de pe perete carpetele cu păuni şi răpiri din serai, şi să-i otrăveşti ochiul cu apusuri de soare în Deltă şi cu răsărituri de soare la Marea Neagră.

În fine, un tip de la care, e clar pentru orice om cu scaun la cap, nu poţi avea nici o pretenţie. Alta e însă problema mea: cât de redus trebuie să fii, ca să te întovărăşeşti cu unul ca ăsta ? Şi mă refer aici la tipa aia, Gabriela Vrânceanu-Firea, care şi l-a pus naş de cununie.

Individa asta foarte tare nu mi-a plăcut niciodată, poate şi pentru că faţa ei de ştiucă nu mi se pare potrivită pentru micul ecran. Dar credeam că are ceva sub coafură, mai ales că nici la prima tinereţe nu se mai află, ca să dea vina pe lipsa experienţei de viaţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gigi Becali a prins o ştiucă televizată.
 Vizualizări articol: 1058 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Gigi Becali a prins o ştiucă televizată3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu ai nici un drept moldovene, de critica trimis de
(15 iul 2011, 12:31:22
macar liceul l-ai facut? nu inteleg cu ce drept critici tu?? mai pui anuntul si pe un ziar din bucovina.....parca intereseaza pe cineva critica ta. si inca ceva in poza aia cu ochelarii pe ochi si parul de oaie netunsa arati critic...arunca-te de la etaj gunoiule. iti las adresa mea de mail poate vrei sa-mi zici ceva pingo32@hotmail.it
2.   Cel mai usor lucru e sa critici ! trimis de
(15 iul 2011, 15:53:31
D-le Mihuleac credeti ca toata lumea are gusturile d-voasta in privinta muzici si a homosexualitati ? Eu cred ca Gigi Becali asa cum e needucat a facut si fapte care au fost apreciate de multa lume chiar si de inalte fete bisericesti . As fi bucuros sa aflu ce isprava demna ati facut d-voastra care sa va dea dreptul de a vedea pe altul nedemn de pozitia pe care se plaseaza . Eu nu va critic ci numai imi pun intrebari si caut sa obtin raspunsuri daca s-ar putea de la sursa . In ceia ce priveste poza d-voastra , icercati sa o alaturati de cea a d-lui Becali si cereti parerea unor persoane care nu va cunosc si nici pe dl Becali si veti avea un raspuns care nu stiu daca o sa va satisfaca .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei