Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 iul 2011 - Anul XVI, nr. 165 (4763)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Premiu fictiv

Tânără din Baia, înşelată prin SMS de un deţinut din Penitenciarul Craiova

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără din comuna Baia a fost înşelată prin SMS de un deţinut din Penitenciarul Craiova. Individul i-a trimis un mesaj victimei, Elena M., în vârstă de 28 de ani, în care o anunţa că a câştigat 10.000 de euro şi o plasmă TV în cadrul unei campanii naţionale. Credulă, victima aleasă la întâmplare a picat în plasa individului, contactându-l. După un scenariu deja clasic, acesta i-a explicat că pentru a intra în posesia premiului trebuie să achite o serie de taxe şi comisioane, în total 2.400 de lei, sumă care a fost depusă de victimă într-un cont bancar.

Ţeapa căreia i-a căzut victimă femeia din Baia s-a petrecut la începutul lunii iunie, însă cazul a fost lămurit în cursul zilei de ieri, când, având o serie de informaţii, o echipă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava s-a deplasat la Penitenciarul Craiova.

„Cu această ocazie au fost percheziţionate 36 de persoane private de libertate şi au fost ridicate şase telefoane mobile, unul fiind cel utilizat la comiterea înşelăciunii asupra tinerei din Baia”, a declarat inspectorul Bogdana Crăciun, din cadrul IPJ Suceava.

Anchetatorii au stabilit că autorul înşelăciunilor este un anume Victor D., de 36 de ani, din judeţul Olt, închis în penitenciarul Craiova, unde ispăşeşte o condamnare pentru furt.

Până ieri după-amiază poliţiştii îi probaseră acestuia două fapte de înşelăciune, alături de victima din Baia fiind şi o alta din Slatina-Olt.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânără din Baia, înşelată prin SMS de un deţinut din Penitenciarul Craiova.
 Vizualizări articol: 791 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Tânără din Baia, înşelată prin SMS de un deţinut din Penitenciarul Craiova1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :)) trimis de
(15 iul 2011, 11:17:32
România este o sursa inepuizabila de apa, aer si fraieri !!!
1.1  RE: :)) trimis de
(15 iul 2011, 11:23:15
mama prostilor e mereu gravida....scoate fraieri pe banda rulantalaughing
2.   Comentariu trimis de
(15 iul 2011, 11:18:36
Poftim cultura!...ce sa ii mai ceri saracului roman afectat de criza asta!?!?!?! chiar nu isi da seama ca nu tot ceea ce straluceste este aur?!?!?!...am trecut si eu prin asa ceva, adica am primit un sms cum ca as fi castigat nu'j ce suma de bani!HAI SA FIM SERIOSI!...diferenta a fost ca eu nu am crezut asa tampenie. in plus am reclamat numerele respective....fiti atenti oameni buni!...mai ales ca nu stiu de cate ori am citit articole in acest ziar pe aceasta tema!
3.   Romania trimis de
(15 iul 2011, 12:56:43
... este tara in care detinutii trimit SMS-uri. Tare sau cum ? Eu stiam ca detinutii nu au voie sa aiba telefoane mobile. Ma gandesc ca seful penitenciarului a fost demis, nu ?
4.   Mda trimis de
(15 iul 2011, 12:58:16
Tânăra din Baia este foarte proasta.
5.   Zi de zi trimis de
(15 iul 2011, 18:43:54
nush pe ce lume traiesc unii...cand de mult timp se mediatizeaza astfel de cazuri...tu sa bagi 2400 de lei intr-un cont oarecare...dar asta e, daca unii nu urmaresc decat Narcisa cea mult prea salbatica si alte alea...cum sa-si umple creierul, si asa mic, cu astfel de infomatii...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei