Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 iun 2011 - Anul XVI, nr. 144 (4742)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Grupare specializată în contrabandă cu ţigări şi trafic de droguri, destructurată la Iaşi

Marţi, 21 Iunie 2011 (13:46:30)

O grupare specializată în contrabandă cu ţigări şi trafic de droguri, formată din 12 cetăţeni români şi moldoveni, a fost destructurată de poliţişti şi procurori ai DIICOT, Serviciul teritorial Iaşi, în urma a 15 descinderi făcute la domiciliile membrilor grupării din judeţul Iaşi.

Potrivit conducerii Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) Iaşi, gruparea, formată din 12 persoane cu vârste între 18 şi 54 de ani, se ocupa cu traficul de ţigări de contrabandă introduse în ţară din Republica Moldova, la domiciliile membrilor grupării fiind găsită şi o cantitate de 400 de grame de canabis.

Reprezentanţi ai Poliţiei Judeţene Iaşi au făcut, luni, 15 percheziţii la domiciliile membrilor reţelei, fiind confiscate 3.559 de pachete cu ţigări de diferite mărci cu timbru de acciză Republica Moldova, două autoturisme mărcile BMW şi VW Passat, precum şi cantitatea de 400 grame de canabis.

Purtătorul de cuvânt al IJPF Iaşi, Mihaela Denis Lazăr, a declarat, marţi, că gruparea era organizată pe trei niveluri, fiind condusă de două persoane care coordonau activităţile de introducere a ţigărilor în ţară.

Pe numele a doi dintre membrii grupării au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, iar pentru alte şase persoane s-a dispus măsura obligării de a nu nu părăsi ţara timp de 30 de zile.

Toate cele 12 persoane sunt cercetate pentru iniţierea sau constituirea unui grup infracţional organizat ori aderarea sau sprijinirea a unui astfel de grup, deţinere şi comercializare de produse provenind din contrabandă şi trafic de droguri de risc. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Grupare specializată în contrabandă cu ţigări şi trafic de droguri, destructurată la Iaşi.
 Vizualizări articol: 463 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Grupare specializată în contrabandă cu ţigări şi trafic de droguri, destructurată la Iaşi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei