Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 iun 2011 - Anul XVI, nr. 144 (4742)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lungu ameninţă firma TMUCB cu neplata ultimelor facturi

Marţi, 21 Iunie 2011 (14:02:52)

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, şi-a pierdut răbdarea vizavi de firma de construcţii TMUCB care a lucrat la înlocuirea conductelor de apă în cadrul proiectului ISPA şi care nu a refăcut nici până la această dată străzile pe care a intervenit.

La şedinţa comandamentului ISPA de marţi dimineaţă, primarul i-a somat pe cei de la TMUCB să aducă străzile la starea iniţială până vineri, ameninţându-i că, în caz contrar, va solicita Ministerului de Finanţe să nu le plătească ultimele facturi pentru lucrările executate. Lungu a declarat că s-a săturat să-şi mai bată gura cu cei de la TMUCB.

„Dacă până vineri nu repară aceste străzi voi face intervenţii la Ministerul de Finanţe, la Direcţia infrastructură care coordonează proiectele ISPA, cei care dau banii, să le blocheze plăţile, pentru că altă soluţie nu există. Sper să nu se ajungă acolo. Eu totuşi cred în maturitatea lor, cred că vor găsi soluţii să repare străzile, aceste codiţe, în această săptămână. Mai mult e aţa decât faţa. Sunt suprafeţe mici, în general de patru, zece, 20 de metri. În afară de strada Cuza Vodă, pe care au betonat-o astă iarnă şi i-am obligat să o refacă pentru că s-a stricat betonul, ce mai au de reparat sunt cantităţi neglijabile. Am un principiu în viaţă, să las loc de <Bună ziua>, dar, totuşi, m-am cam săturat să-mi bat gura cu TMUCB”, a declarat primarul. 

Ion Lungu a ţinut să precizeze că situaţia în care se află TMUCB este una jenantă, în condiţiile în care are de refăcut porţiuni extrem de mici de străzi cuprinse între patru şi 30 de metri.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu ameninţă firma TMUCB cu neplata ultimelor facturi.
 Vizualizări articol: 774 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lungu ameninţă firma TMUCB cu neplata ultimelor facturi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mda... trimis de
(21 iun 2011, 14:42:04
Praf in ochi. Vorbe in vant. In loc de "buna ziua!" mai bine ne-ati zice "la revedere!", domnule primar. Ati demonstrat tot ceea ce era de demonstat pana acum, nu mai avem nevoie de alte reprezentatii.
2.   Party trimis de
(21 iun 2011, 19:55:50
se stie ceva zilele sucevei anul asta nu avem nik, da nik nu va ajung bani de campania electorala?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei