Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 iun 2011 - Anul XVI, nr. 144 (4742)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc: După reorganizare românii nu vor plăti nimic în plus şi nici nu se vor deplasa mai mult

Marţi, 21 Iunie 2011 (18:52:47)

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, marţi, la finalul consultărilor de la Cotroceni, că reorganizarea administrativ-teritorială nu va presupune niciun cost suplimentar pentru oameni, iar aceştia nu vor trebui să se deplaseze la alte instituţii.

Boc a spus că reorganizarea administrativ-teritorială se impune pentru ca noile structuri să atragă sume mai mari din fondurile europene, să dezvolte politici coerente şi pentru că, astfel, cheltuielile statului cu aparatul bugetar vor fi reduse.

El a subliniat că reorganizarea nu presupune niciun cost suplimentar pentru cetăţeni, întrucât niciun fel de act de identitate nu va trebui schimbat decât la expirare.

Boc a spus că reorganizarea nu va presupune nici deplasări pe distanţe mai mari din partea populaţiei pentru obţinerea actelor sau avizelor.

"Nu se va face niciun kilometru în plus, pentru că vor circula hârtiile, nu oamenii", a menţionat el.

Preşedintele PDL a precizat că, în cazul reorganizării, în fiecare reşedinţă a actualelor judeţe vor fi păstrate oficii ale principalelor servicii – pensii, sănătate, învăţământ – care vor avea însă dimensiuni reduse.

De asemenea, Boc a afirmat că actualele centre de eliberare a actelor de identitate sau a centrelor APIA, fiecare în număr de 410, vor funcţiona şi după reorganizare, astfel că populaţia nu va fi nevoită la deplasări sau costuri suplimentare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc: După reorganizare românii nu vor plăti nimic în plus şi nici nu se vor deplasa mai mult.
 Vizualizări articol: 594 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Boc: După reorganizare românii nu vor plăti nimic în plus şi nici nu se vor deplasa mai mult5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   In sfarsit m-ati uimit, domnule Boc! trimis de
(21 iun 2011, 23:00:28
Cum adică:reorganizarea administrativ-teritorială nu va presupune niciun cost suplimentar pentru oameni, iar aceştia nu vor trebui să se deplaseze la alte instituţii.Atunci pt ce face-ti regionalizarea ? Zice-ţi că nici un fel de act de identitate nu va trebui schimbat decât la expirare. Asta e valabil pt badea Gheorghe care vinde castraveţi in piaţă si pt tanti Frosa care doar din când in când ajunge in oraşul cel mai apropiat ..şi nu are nevoie de acte actualizate .Dar pt cetăţenii care ies din ţară, cum vor ieşi cu un act de identitate , pasaport,permis auto care nu e conform cu relitatea ca si evidenta Unde-i solutia ? ( sau pt cei care se inscriu la diferite forme de invatamant etc.) Unde-i solutia ?La nea Iancu Caragialesurpriseri să se revizuiască, primesc! dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc ! dar atunci să se schimbe pe ici pe colo..si anume PUNCTELE ESENTIALE
2.   In sfarsit m-ati uimit, domnule Boc!(continuare ) trimis de
(21 iun 2011, 23:03:40
In altă ordine de idei ...dacă zice-ţi că vor circula doar actele populaţiei , si că pt obţinerea lor sau a vizelor nu se va face niciun kilometru în plus, pentru că vor circula hârtiile, nu oamenii",si ca în fiecare reşedinţă a actualelor judeţe vor fi păstrate oficii ale principalelor servicii – pensii, sănătate, învăţământ – care vor avea însă dimensiuni reduse-cum vor functiona ?Veţi angaja super eroi : nu aceiasi nr de cetateni vor avea nevoie de asemenea servicii ? Stiu că multe erau deja deficitare si nu făceu faţă nr mare de cetateni ? Si unde se va realiza nr redus de personal că eu nu inţeleg ;să zicem ca cetăţeanul " x"-iese la pensie ...merge la oficiul Suceava de pensii si depune dosarul ...aici e preluat de o persoană . Alt angajat, firma va duce actele la IASI .Acolo alt angajat le primeste dar tot pt zona Suceava ...că doar n-o să poata primi si tine evidenta pt toate judetele ...să fim serioşi . il verifică .Dacă e intocmit corect il trimite altui angajat pt calcul- pensie ..dacă nu e corect - retur Suceava ..din nou prin curier, firmă etc.Deci persoanele care calculau aici vor fi mutate la IASI ...Unde-i solutia ?La nea Iancu Caragiale

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei