Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 mai 2011 - Anul XVI, nr. 119 (4717)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Antonescu: Dosarele lui Marko Bela, Verestoy Attila şi Şerban Mihăilescu, folosite ca arme politice

Luni, 23 Mai 2011 (14:07:17)

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că dosarele senatorilor Marko Bela, Verestoy Attila şi Şerban Mhăilescu sunt folosite ca arme politice, el subliniind că aceasta este percepţia sa ca om politic şi că îşi asumă răspunderea politică pentru această afirmaţie.

"Să vă întreb ce se mai aude, de exemplu, despre dosarele senatorului Verestoy Attila? Ce se mai întâmplă cu dosarul, care s-a vehiculat, al senatorului Marko Bela? Să vă întreb de numeroasele dosare ale unor oameni din PD sau din UNPR? Dosarul domnului Mihăilescu? Sigur că eu spun aceste lucruri fără să fac vreo acuzaţie la adresa acestor oameni. Eu spun doar că dosarele acestea sunt folosite ca arme politice - asta este percepţia mea ca om politic şi îmi asum răspunderea politică pentru afirmaţie - şi că de fapt în România suntem în faţa unei majorităţi parlamentare menţinute prin şantaj şi prin folosirea unor instituţii care nu ar trebui să aibă de-a face nimic cu politicul", a spus Antonescu.

El a făcut această declaraţie plecând de la cazul senatorului PDL Mircea Banias.

"Aţi văzut oameni din PDL vorbind despre faptul că acolo sunt nişte frământări şi că sunt nişte oameni care vor să plece. Iacătă, s-a întâmplat că, în legătură cu domnul Banias, care ne era dat, şi vă era dat dumneavostră drept exemplu de către domnul Berceanu, care zicea: «Domnule, v-aţi legat de om, aţi mediatizat faptul că are probleme şi la urmă s-a pronunţat DNA, domnule. Nu are nicio problemă!», uite că poate să aibă!", a spus Antonescu.

La rândul său, preşedintele PSD, Victor Ponta, a arătat că senatorul Şerban Mihăilescu nu mai este chemat la DNA de când a trecut la UNPR.

"Şerban Mihăilescu, când era la PSD, era chemat în fiecare zi la DNA. A trecut la PDL-ul ăsta, mă rog, anexa PDL, şi nu mai este", a spus şi Ponta.

"În Camera Deputaţilor, domnul deputat Cosmin Popescu, condamnat definit şi irevocabil de către Înalta Curte de Casaţie şi Jurstişie, mâine votează pentru Guvernul Boc. Doamna deputat Monica Ridzi mâine votează pentru Guvernul Boc. Domnul deputat Păsat mâine votează pentru Guvernul Boc. Despre asta discutăm", a spus Ponta. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu: Dosarele lui Marko Bela, Verestoy Attila şi Şerban Mihăilescu, folosite ca arme politice.
 Vizualizări articol: 514 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antonescu: Dosarele lui Marko Bela, Verestoy Attila şi Şerban Mihăilescu, folosite ca arme politice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei