Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 mai 2011 - Anul XVI, nr. 119 (4717)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tâlhărie

Lovit cu sticla în cap şi lăsat fără telefon, în staţia de autobuz

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din Suceava a fost lovit cu o sticlă în cap şi apoi deposedat de telefonul mobil, tâlhăria petrecându-se pe strada Grigore Alexandru Ghica, în cartierul Iţcani, în apropierea staţiei de autobuz din zonă. Fapta s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, la câteva minute după miezul nopţii.

Din ancheta poliţiei rezultă că Ion L., în vârstă de 34 de ani, din Salcea, şi un prieten, Ion B., în vârstă de 38 de ani, din Suceava, au intrat în vorbă cu trei tineri pe care îi cunoşteau din vedere, la un moment dat cei doi chemând un taxi pentru a pleca. Când cei doi au vrut să urce în taxi, precizează poliţia, unul dintre tineri l-a lovit pe Ion L. cu o sticlă din plastic de doi litri de bere, după care i-a băgat mâna în buzunarul de la piept i-a luat telefonul şi a fugit. A urmat o altercaţie, prietenul bărbatului tâlhărit fiind şi el agresat de cei doi tineri care îl însoţeau pe autorul tâlhăriei.

Din ancheta poliţiei rezultă că tâlhăria a fost comisă de Ioan Akbar Biriş, în vârstă de 19 ani, localnic din Suceava, un tânăr de etnie romă cu numeroase furturi şi spargeri la activ.

Poliţiştii nu l-au găsit la domiciliu pe Biriş în noaptea de vineri spre sâmbătă, însă a doua zi au reuşit să-l reţină.

Sâmbătă, acesta a fost prezentat Judecătoriei Suceava, care, având în vedere fapta comisă şi antecedentele sale, a dispus emiterea unui mandat de arestare pe o perioadă de 29 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lovit cu sticla în cap şi lăsat fără telefon, în staţia de autobuz.
 Vizualizări articol: 2875 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Lovit cu sticla în cap şi lăsat fără telefon, în staţia de autobuz5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Solutia ideala trimis de
(23 mai 2011, 11:17:35
Ar fi un moment bun pt achizitonarea unui teren in Egipt pt a fi trimisi acolo toti TIGANII cu antecedente din Romania. Desigur se ofera cazare si pentru voluntarii care doresc sa ii insoteasca. Cazarea se face in corturi sa fie traditional. Ulterior se pot ridica palate, cu conditia sa obtina avizele necesare si sa plateasca impozit.
1.1  RE: Solutia ideala trimis de
(23 mai 2011, 12:08:29
Foarte buna idea
1.2  RE: Solutia ideala trimis de
(23 mai 2011, 17:55:49
Sau sa-mi dea legiuitorul roman posibilitatea de a-mi achizitiona LEGAL o arma in scopul apararii. Ca toti cretinii au impresia ca hotu care vine sa te talhareasca, vine cu arme obtinute legal si de aia trebuie "inasprit" regimul armelor si munitiilor. Ce prosti suntem ca natiune..
2.   Pt vizite la rude in Romania trimis de
(23 mai 2011, 12:47:00
Se poate acorda viza de sedere in Romania pe o perioada de 2 pana la 7 zile doar cu obligativitatea purtarii unei centuri cu pozitionare GPS pe tot parcursul sederii in Romania.
3.   Comentariu trimis de
(23 mai 2011, 21:02:57
Din ancheta poliţiei rezultă că tâlhăria a fost comisă de Ioan Akbar Biriş, în vârstă de 19 ani, localnic din Suceava, un tânăr de etnie romă cu numeroase furturi şi spargeri la activ.Daca are asa multe furturi si spargeri la activ...de ce e in libertete ? Of ! am uitat... astia sunt considerati ca nefiind pericol public si sunt lasati liberi sa-si continue - decenta si etica misiune ...Nu platesc nici amenzi, nu sunt pusi la munca in folosul societatii (in contul amenzilor)etc . Oare cine va avea puterea sa=i starpiasca .. unii chhiar sunt un cancer --- Dati-i poza in ziarconfuseda-i vedem mutra rapanosului !
4.   Autoaparare trimis de
(23 mai 2011, 22:44:49
Sirjerkalot, dar ai dreptul sa iti iei o arma. Una de autoaparare, adica pentru enervarea infractorului. Dar nu-i bai, dupa ce ca se micsoreaza numarul de politisti, niste destepti votati de noi se gandesc sa inaspreasca putin si regimul autoapararii. Adica, nu mai avem aparatori, dar nici dreptul de a ne apara singuri.
4.1  RE: Autoaparare trimis de
(23 mai 2011, 23:13:53
Da, ma refeream la arma cu glont, nu cu bile.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei