Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 mai 2011 - Anul XVI, nr. 106 (4704)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc: Voi câştiga, pentru că am alături învingători validaţi pe "cântarul politic"

Duminică, 8 Mai 2011 (15:45:54)

Preşedintele PDL Emil Boc a declarat, duminică, după întâlnirea cu membrii organizaţiei PDL Bucureşti, că va câştiga viitoarea competiţie internă din partid deoarece are alături echipă de învingători, care s-au validat pe "cântarul politic".

"Voi câştiga următoarea competiţie internă, pentru că am alături o echipă de învingători, învingători care s-au validat pe cântarul politic. În aceaşi echipă de învingători au loc, evident şi ceilalţi colegi care au moţiuni depuse la Convenţia Naţională", a spus Boc, într-o declaraţie de presă, susţinută alături de preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea.

Boc a spus că moţiunea sa va fi câştigătoare deoarece are cele mai mari şanse să îndeplinească priorităţile PDL – modernizarea ţării şi continuarea guvernării alături de partenerii de coaliţie.

Boc a vorbit despre realizările noii legi a Educaţiei, despre măsurile luate în domeniul pensiilor, a asistenţei sociale, a legislaţiei muncii.

Întrebat cât la sută contează parteneriatul cu preşedintele Traian Băsescu în succesul moţiunii sale, Emil Boc a spus că PDL a reuşit să câştige cu un parteneriat de succes: partid- guvern- preşedinte. "Acest parteriat a fost şi rămâne de succes pentru PDL", a adăugat Boc.

El a spus că, la întâlnirea cu membrii PDL Bucureşti, nu a primit critici, ci recomandări, pe care le-a discutat "cinstit".

Reuniunea a avut loc cu uşile închise, dar discursul lui Emil Boc a fost auzit şi dincolo de incinta unde se desfăşura întâlnirea.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc: Voi câştiga, pentru că am alături învingători validaţi pe "cântarul politic".
 Vizualizări articol: 521 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc: Voi câştiga, pentru că am alături învingători validaţi pe "cântarul politic"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei