Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 mai 2011 - Anul XVI, nr. 106 (4704)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nereguli

Suc expirat, la o societate comercială din Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

A cumpărat o sticlă de suc pentru fetiţa sa şi a constatat ulterior că, pe lângă faptul că produsul era expirat, mai avea şi miros puternic de substanţă chimică. I s-a întâmplat unui sucevean care, împreună cu fiica lui, a intrat într-o unitate comercială din Rădăuţi, SC Eduoprof SRL, pentru a cumpăra o răcoritoare.

„Am luat această băutură pentru fetiţa mea de trei ani şi jumătate şi norocul meu că nu a cerut să-i dau să bea, că poate nenoroceam copilul. Acasă am văzut, când fetiţa mi-a cerut să-i pun într-o cană. Când am desfăcut dopul, am simţit un miros chimic aiurea, iar apoi am văzut că produsul este expirat de mai bine de două săptămâni”, a declarat bărbatul. 

Acesta a depus o reclamaţie la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor din Suceava. Şefa CJPC Suceava, Elena Oanea, a declarat că „reclamaţia consumatorului a fost înregistrată, vom cerceta plângerea, vom preleva probe din produsul respectiv şi vom verifica societatea comercială pentru a vedea dacă sunt şi alte produse expirate”. În funcţie de rezultatele controlului vor fi dispuse şi măsurile care se impun.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suc expirat, la o societate comercială din Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 4249 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 7 voturi
Suc expirat, la o societate comercială din Rădăuţi2.757

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Inconstienta umana trimis de
( 7 mai 2011, 11:19:54
Eu am cumparat acest CAPPY din piersici de la acest magazin de langa barul "La Tudor" . Nu aveam ochelarii asupra mea asa incat nu am vazut data expirarii insa spre norocul meu ca fetita mea a renuntat la bautura in ideea ca va bea acasa . Acasa am depistat datorita mirosului degajat din sticla . Puteam sa nenorocesc fetita datorita acestor bolanzi care au pus pe raft spre vanzare acest produs si care culmea , este si pentru copii . Cel responsabil trebuie sanctionat contraventional la maxim , dosar penal pentru punere spre vanzare produse expirate ce pun in pericol viata si sanatatea omului dat si inchisa unitatea . Mai inconstientule , vinde fasole daca nu esti capabil sa satisfaci gusturile clientilor ce-ti calca pragul . Tu esti un om normal ? Ai avut norocul ca am plecat din zona ca iti turnam pe gat bautura sa vezi cum e ! Sa ai vanzare cand o ti-o deschide usa bunica , inconstientule !
2.   Re trimis de
( 7 mai 2011, 11:24:55
E vorba de fostul Danilux , apoi a fost Fidelio iar acum vad ca are alta denumire . Sefule ! te tin aproape , o sa am grija de dta cum si dta ai avut grija de mine sa-mi nenorocesc copilul .
2.1  RE: Re trimis de
( 7 mai 2011, 11:34:49
Crapă-i capul în biserica mamei lui de bou! Nu aștepta să-ți facă dreptate OPC care va închide ochii miluită cu ceva crăițari iar tu o să primești acasă un răspuns gen „cele sesizate de dvs nu se confirmă”. Weax, Românica saudită!
2.2  RE: Re trimis de
( 7 mai 2011, 11:58:13
oricum cu o mica spagutza se rezolva tot....au mai fost cazuri din astea in Radauti...nu e primul...
3.   Feriti-va copiii de aceste bombe. trimis de
( 7 mai 2011, 13:41:10
Poti lua plasa si daca cei care depoziteaza, manipuleaza, nu respecta temperatura maxima la care se tin aceste produse, chiar daca nu sunt expirate. Multi cand pleaca acasa scot vitrinele din priza si gata sau le tin in bataia soarelui. Cea mai buna e limonada si o faci cum vrei. De mici copiii trebuie sa invete ce gust are naturalul fata de cel chimic. Daca nu au ocazia, nu au cum sa faca diferenta.
4.   Mama lui de suc! trimis de
( 7 mai 2011, 13:54:35
domle, a gresit omul, va primi amenda sau ce-i vor face astia de la control, dar bag seama ca vi s-a pus pata rau pe el.
Va intreb, cind a-ti cumparat produsul de ce nu v-ati uitat la data expirarii si sa-l returnati pe loc,
Daca refuza trebuia dat de capul viunzatoarei!
4.1  RE: Mama lui de suc! trimis de
( 7 mai 2011, 17:47:11
citeste mai atent apoi treci la comentarii . astept noul tau coment
4.2  RE: Mama lui de suc! trimis de
( 7 mai 2011, 17:56:49
mareste imaginea si citeste sub dop pe gatul sticlei
5.   Unde e sucul acum...? trimis de
( 8 mai 2011, 21:30:58
bai fratilor..mai bine donati sucu asta la tiganii din burdujeni ca aia mananca orice:))

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei