Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 mai 2011 - Anul XVI, nr. 106 (4704)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Blaga: Orice echipă va fi aleasă, va rezista doar dacă va câştiga alegerile din 2012

Duminică, 8 Mai 2011 (18:34:43)

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, duminică, la Timişoara, că echipa care va câştiga alegerile interne se va menţine la conducerea partidului, doar dacă va câştiga scrutinul din 2012, "ceea ce nu este un lucru uşor", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Vasile Blaga s-a întâlnit, duminică după-amiază, la Timişoara, cu aproximativ 700 de membri ai PDL. La finalul întâlnirii, Blaga a declarat că le-a atras atenţia colegilor săi că echipa care va câştiga alegerile din interiorul partidului este obligată să câştige scrutinul din 2012, pentru a rezista la conducere.

"Am atras atenţia că orice echipă va fi aleasă, va rezista patru ani la conducere doar dacă va câştiga alegerile din 2012, ceea ce nu este un lucru uşor. Nu este o sinecură să fii la conducerea partidului, nu mai suntem la 44 la sută ca acum patru ani de zile. Suntem la sub 20 la sută şi trebuie să ajungem cel puţin la performanţa electorală de la sfârşitul anului 2008", a declarat Vasile Blaga, într-o conferinţă de presă susţinută la finalul întâlnirii cu colegii de partid.

Întrebat care sunt atuurile sale în faţa lui Emil Boc, Vasile Blaga a răspuns: "Discuţiile conform statutului sunt interne până la convenţie. Un lucru sincer pot să vă spun. Ca un făcut, partidul trebuie să ia decizii importante o dată la zece ani. În anii ’90 am fost cu trei moţiuni şi ne-am rupt de domnul Iliescu şi bine am făcut. După zece ani, în 2001, din nou am avut trei moţiuni, a câştigat domnul Băsescu şi partidul s-a relansat. Acum sunt tot trei programe politice şi sperăm că am convins organizaţiile că drumul pe care mergem este cel corect".

Secretarul general al PDL a mai spus că până miercuri echipa sa se va întâlni cu toate organizaţiile PDL.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Blaga: Orice echipă va fi aleasă, va rezista doar dacă va câştiga alegerile din 2012.
 Vizualizări articol: 576 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Blaga: Orice echipă va fi aleasă, va rezista doar dacă va câştiga alegerile din 20120.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei