Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 apr 2011 - Anul XVI, nr. 85 (4683)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un bătrân care dorea să acuze pensia mică,scos din primăria unde Boc depăna amintiri cu un consătean

Marţi, 12 Aprilie 2011 (18:32:21)

Mai multe persoane aflate în primăria Comana, în apropierea premierului Emil Boc, l-au scos din clădire pe un bătrân care dorea să-i spună acestuia că pensia este prea mică, cu explicaţia că "face rău primarului", dar l-au lăsat să intre pe un consătean al premierului, cu care Boc a depănat amintiri

Şeful Guvernului s-a aflat, marţi, în localitatea (Comana), judeţul Giurgiu, pentru un proiect de investiţii în valoare totală de 5,3 milioane euro, finanţat prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală. El a lăudat în faţa localnicilor şi a presei modul în care primăria Comana a derulat acest proiect, insistând asupra contribuţiei primarului, membru PDL.

În timp ce se afla în sediul primăriei, un bătrân a încercat să intre în sediul primăriei, pentru a-i spune premierului că pensia sa este prea mică în raport cu cei 40 ani de activitate, dar nu a reuşit să se apropie de şeful Guvernului, fiind scos din clădire de către alte persoane aflate în sediu, cu explicaţia că "face rău primarului".

Aceleaşi persoane l-au lăsat însă să se apropie de premier pe un localnic care, în urmă cu mai mulţi ani, trăia în comuna Mărgău (judeţul Cluj), în vecinătatea localităţii Răchiţele, unde s-a născut Boc.

Acesta s-a apropiat de premier şi, împreună, au depănat amintiri despre istoria localităţii Răchiţele, descoperind că au şi multe cunoştinţe comune.

Premierul a primit şi numeroase flori din partea copiilor şi a localnicilor, iar mai multe persoane i-au transmis şi "La mulţi ani pentru domnul preşedinte", Boc spunându-le că va transmite preşedintelui aceste urări. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bătrân care dorea să acuze pensia mică,scos din primăria unde Boc depăna amintiri cu un consătean.
 Vizualizări articol: 494 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bătrân care dorea să acuze pensia mică,scos din primăria unde Boc depăna amintiri cu un consătean0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei